De her pandekager må jeg spise i min kostplan!

Jeg er helt overvældet!

Jeg aldrig set mig selv som et kendt menneske.. Og iøvrigt så synes jeg også ordet “kendt”, er et ret irriterende ord. Så hvis jeg møder nye mennesker og de bruger sætningen “nu er du jo en kendt person”, så kan jeg få det helt underligt. Ikke fordi andre mennesker siger sådan til mig, men mere fordi jeg ikke ser mig selv som kendt. Jeg ved godt jeg er en offentlig person, men sådan har det jo været, lige så længe jeg kan huske tilbage. Da jeg vandt børne mgp i 2003, var det ikke så “pakket ind”, som det er nu. Jeg tror nemlig det er meget sjældent, hvis det overhovedet sker, at de der vinder børne mgp den dag i dag, kommer på forsiden af diverse blade. Hverken i papirsform eller på nettet. Men da jeg vandt var jeg på alle forsider, og sådan forsat det. Jeg var endda i TV2 Nyhederne kan jeg huske, haha. Altså det var jo helt vildt hvordan det startede ud. Derefter var jeg ude og optræde i hele danmark, hele tiden! Og sådan var det i mange år.
Tidligere i dag tænkte jeg virkelig over det hele, og der gik det op for mig hvor vildt det egentlig er når aviser og blade som Eksta bladet, Bt, se&hør osv. skriver om mig. Selvom det er noget der har stået på i mange år.
Min kæreste Christian skrev til mig tidligere at jeg var på alle skærmene i s-toget med overskriften “hudproblemer”. Jeg går ud fra det er pga. mine strækmærker, at de laver sådan en overskrift, haha. Da han skrev det, synes jeg alligevel det er ret vildt hvordan mit lille blogindlæg kan skabe sådan en overskrift. Og så endda komme på skærmene i s-togene. Men hudproblemer? Come on.. 😀 Men selvom det er noget der er stået på i mange år, så tror jeg aldrig helt man vænner sig til det.

Anyways.. Jeg vil egentlig bare skrive at jeg er total overvældet over alt den opmærksomhed, der har været de sidste par uger. Og tusind tak for jer der læser med! Både de gamle læsere og de nye læsere. Jeg er er simpelthen så beæret over i gider følge med. Det betyder så meget for mig. Jeg har haft så vanvittig mange besøgende på min blog, at jeg ikke helt selv forstår det. Og også tak fordi i gider at kommentere på de indlæg jeg laver. Jeg læser hver og en!

collaged

   

2 kommentarer

 • Jeg synes du er nået rigtig langt, fra MGP stjerne og til blogger. Jeg har fulgt dig siden du var MGP i 2003, har set dig optræde mange steder i Danmark og jeg har lavet en hel bog da jeg var mindre med billeder fra dine koncerter og jeg har 10 autografer fra dig, hvis ikke mere☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Århhh, sødeste Anne!!
  Jeg er 16 år gammel, så jeg var kun 2 år gammel da du vandt mgp – men hold nu OP, hvor har jeg været vild med dig som lille!
  Det værste er faktisk, at første gang jeg mødte dig var for 2 år siden, i Næstved storcenter, hvor du optrådte med Babou og søde Julie<3
  Jeg var derinde sammen med 2 af mine veninder, og som jeg husker det brugte vi ret så lang tid på at snakke med jer. Jeg og min ene veninde fortalte dig også at vi faktisk var blevet bedste veninder pga dig! Nu jeg sidder og tænker tilbage på det, savner jeg det helt ekstremt!

  Du har i hvertfald været en stor del af heeele min opvækst!
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her pandekager må jeg spise i min kostplan!