Protein fyldt salat // Kourtney Kardashians yndlings.

“Kylie Jenner, må jeg få taget et billede med dig?”…

Omg, er man fan hvis man drømmer om Kylie Jenner? Jeg sidder og griner lidt i mens jeg sidder og skriver det her, fordi jeg synes det er en lille smule pinligt, da det virker alt for fan girl agtigt. Og især når jeg lige om lidt skriver hvad jeg helt præcist drømte.

I ved hvordan drømme nogle gange føles som utrolig lange, men når man fortæller dem så er de utrolig korte. Sådan er det også med den her drøm. Der skete selvfølgelig 1000 ting i drømmen, men kort fortalt så var jeg til en eller andet stor galla fest, hvor Kylie Jenner OG hendes søstre var. Kylie går forbi og jeg spørger om jeg ikke må få et billede med hende (hvor tit møder man lige Kylie Jenner) Kan huske i min drøm at jeg tog mig mod til, for at spørge om jeg måtte, fordi jeg aldrig har spurgt nogen om jeg må få taget et billede med dem, haha. Kylie fortæller at de har utrolig travlt og det ikke kan lade sig gøre lige nu, men at jeg lige skulle vente. Jeg står og venter, og de begynder så at gå igen lidt efter. Hun kommer hen til mig og undskylder mange gange, og fortæller at hun ikke kan få taget et billede lige nu. Så det ender med jeg ikke får taget et billede med hende.. Sørgeligste dag i mit liv.. Eller i min drøm haha.
Meget underligt at drømme sådan noget. Men hvis sandheden skal på bordet, så ville jeg med 100% sikkerhed spørge hende om jeg måtte få taget et billede med hende. HVIS  altså den dag skulle komme, at jeg mødte Kylie Jenner. Det kommer nok ikke til at ske, men det ville jeg gøre. Hvem ville ikke?? Okay, min kæreste ville ikke.. Tror knap nok han ved hvem hun er, haha.

32ba268b00000578-0-image-a-10_1459490358325-2da3d084ba83309270a1c337ca4f64df8 why-fans-love-kylie-jenner-01
kendall-jenner-fan

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein fyldt salat // Kourtney Kardashians yndlings.