25% RABAT PÅ SOLBRILLER. Blandt andet ganni, Celine & mange flere.

Mit outfit fra weekenden.

Indlægget indeholder reklame-links.
Jeg er ked af de dårlige billeder, men det skulle gå rigtig stærkt. Jeg nåede kun lige at få taget et par stykker af mig, inden Christian sagde er det videre, haha. Men det må blive næste gang. Grunden til at jeg gerne vil vise jer det her outfit, er fordi jeg havde total tøjkrise, og susede rundt og prøvede forskellige ting. Indtil jeg kom i tanke om en pige som jeg for nylig har opdaget. Jeg lavede faktisk et blog indlæg om hende HER. I indlægget skriver jeg blandt andet om hvor fin en tøjstil hun har, og hvor tit jeg glemmer hvor “nemt” det egentlig er at tage noget enkelt tøj på, som på samme tid også ser godt ud. Og det hjalp hun mig lige med at huske på. Og ja, så gør en pels altså også ret meget ved et outfit 😉

Min hvide t-shirt er fra Zara. Få en magen til HER. Sorte bukser er fra boohoo. Min pels er fra meotine. Indlægget 
collagedf
img_1039

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

25% RABAT PÅ SOLBRILLER. Blandt andet ganni, Celine & mange flere.