Resultater fra træningen!

Protein fyldt salat // Kourtney Kardashians yndlings.

Yes, i læste rigtigt. Den her salat er Kourtneys yndlings, og hun laver den hele tiden ifølge hendes søster Khloe. Den er både lækker og så også utrolig nem at lave. Plus den er super sund og fyldt med protein. What’s not to like?

Ingen hemmelighed at jeg elsker Kardashian søstrene, og jeg elsker at få inspiration og fif fra dem. Kourtney er den lækreste 38 årige kvinde jeg nogensinde har set. Så hvis hun spiser den her salat hele tiden, og elsker den, så gør jeg også! 😉
Ej.. Men hendes krop er simpelthen så fantastisk, og hun tænker virkelig over hvad hun putter i sin krop, og det er nok en af grundene til hun ser ud som hun gør.
Jeg elsker alle ingredienserne der er brugt til salaten, så jeg vil helt klart lave den her salat til mig selv i dag. Og jeg har alle ingredienserne i mit køleskab lige nu (det har jeg faktisk altid) så det er meget nemt for mig at lave den.

Som Khloe skriver inde på hendes hjemmeside, så kan du også bruge mozzarella til salaten, men det bruger Kourtney dog ikke. Opskriften er således: 2 hårdkogte æg. 1 avocado. tomat. Olivenolie. Salt. Peber. 

64-24894-sq_dsc_1192-1492109457 111-24891-dsc_1175-1492106901 111-24893-dsc_1200-1492106937
main-kourtney-kardashian-mainkourtney-kardashian3

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultater fra træningen!