Mit outfit fra weekenden.

Resultater fra træningen!

Der er virkelig ikke noget mere dejligt end når man kan se resultater fra træningen. Jeg kan nemlig mærker mit tøj begynder at sidde mere løst, og så kan jeg også se det når jeg kigger på min krop. Og derfor kunne jeg altså ikke lade være med at tage et par billeder af det igår. For den her følelse er fantastisk! Cecilie er simpelthen så dygtig, og får mig presset i nogle situationer hvor jeg normalt ellers ville give op. Så tak til Cecilie. Husk at hun tager imod nye klienter, så hvis du mangler en personlig træner, så er det Cecilie!
Lige om lidt skal jeg ned og træne og så skal jeg ud og nyde det her vejr. Derfor tænker jeg at få træningen overstået, så jeg hurtigst muligt kan komme udenfor. For det her vejr skal ikke gå til spilde.
Jeg ville egentlig bare lige lave et lille blog indlæg inden jeg smutter igen. Og så også prale lidt 😉 Jeg kan både se og mærke at min mave er så småt begyndt at gå den rigtige vej. Nu skal armene og benene også bare på plads!

Beklager den svedige træningstop. Men kom direkte hjem fra træning, da jeg tog billederne.

img_7330 img_7336

   

1 kommentar

  • Ikke dårligt!

    Du er snart klar til stranden 😀

    Jeg mangler personligt at smide 5kg mere – snart klar til Roskilde Festival 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit outfit fra weekenden.