Et must-see for dig, der elsker at rejse!

Sommerkjoler til festivallen, sommerhuset eller grillfesten.

Okay, jeg har siddet i et par timer nu, og fundet de fineste kjoler. Egentlig var jeg bare ude på at finde lidt lækkert til mig selv. Men nogle af de her sager er altså så flotte, at jeg også vil dele dem med jer.

Fordi jeg er så brun som jeg er lige nu, så er det nemmere for mig at forestille mig selv med dem på, haha. Ja, alting bliver altså bare lige lidt pænere med noget farve på kroppen. Det bliver jeg nødt til at indrømme! Det jeg har forestillet mig oppe i mit hovede med de her kjoler er en masse ting. Og nogle af de tanker vil jeg prøve at dele med jer, så i også kan forstille jer det.
Så forstil jer når vejret er allerbedst i Danmark, og at i enten er på festival eller sommerhus. Eller på vej til stranden og skal direkte til en grillfest efter. De her kjoler passer nemlig til alt det der har med godt vejr at gøre. Til de her kjoler, kan du nemlig både have et par lækre boots til, som på billedet længere nede. Du kan også have klipklappere på til, og det vil stadig være så fint, festligt og sommerligt pga. kjolen. Eller du kan vælger (som jeg nok vil gøre) at tage plateau sandaler på. Der får du både lidt højde på, og man kan gå i dem 24 timer i døgnet, fordi de er så rare at have på. Jeg har også fundet et par eksempler på nogle plateau sandaler som jeg synes er flotte.
Jeg håber i har fået det samme billede i hovedet som jeg har, og nu kan forstille jer at have de her meeeega flotte kjoler på. Jeg skal lige fortælle at indlægget indeholder reklame-links.

DENNE FINE SAG KAN DU FÅ HERINDE.

collage4

DEN RØDE KJOLE KAN DU FÅ HERINDE.

collage5

KJOLEN NEDENFOR KAN DU FÅ HERINDE.

collage6

KJOLEN NEDENFOR KAN DU FÅ HERINDE.

collage2

Ikke bliv skræmt af den pink farve. Den ville være så flot til sommer, til alle piger! DEN KAN FÅES HERINDE.

collage3

Jeg havde faktisk rigtig svært ved at finde et par plateau sandaler som jeg kunne lide. Udvalget er faktisk rigtig stort inde på Asos, men jeg kunne bare ikke lige finde noget jeg synes godt om. Udover dem nedenfor. Selve hele sandalen synes jeg jo er perfekt. Det er sådan set min drømme sko. MEN desværre synes jeg ikke den er så lækker i guld. Det ville måske køre ret godt med et sort kjole eller en hvid kjole. Men arh, hvor kan den også hurtig komme til at se billig ud synes jeg. Det er bare min mening. Men ellers selve sandalen ELSKER JEG.

Du kan få plateau sandalen HERINDE.

collageewe

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et must-see for dig, der elsker at rejse!