Gulvlange gardiner. Hvordan gør jeg det bedst?

ELSKER MIN NYE KIMONO!!!

Jeg er så vild med min nye kimono! Jeg har stort set haft den på siden jeg købte den. Den er simpelthen så rar at have på. Jeg havde den faktisk på i byen i lørdags, fordi den sagtens kan gå både til fest og i hverdagene. Jeg havde bare et par stiletter på til, og håret nede, og så kørte det. Nu går jeg rundt med den i hverdagene også, fordi den bare er så nem og behagelig. Jeg ved ikke om det her er noget man må sige i dagens danmark. Men jeg føler mig så flot, og tilpas når jeg har den på. For at sige det ligeud, så føler jeg mig lækker!
Jeg havde lyst til at købe alle deres kimono de havde i butikken. De har både nogle i korte, mellem lange, og så de helt lange som den her. Og så har de dem i 10.000 forskellige farver og mønstre. Lad mig sige det sådan her. Det er som at være i paradis!
Min den lange version kostede 400 kr. Så jeg synes faktisk også prisen er rigtig fornuftig.
Jeg vil ikke lyve for jer, haha. Skriver det her med et smil på læben 😉 Jeg overvejede at lade være med at skrive om den, fordi jeg lidt var bange for at alle pludselig skulle være udsolgt, næste gang jeg kommer ind i butikken. Men jeg har så mange fantastiske læsere, at jeg synes det ville være ledt ikke at fortælle det. Og jeg elsker den virkelig, så i fortjener virkelig også at vide hvor den er fra.

Butikken ligger lige ved Dronning Louises Bro på: Nørrebrogade 14, 2200 København N. På instagram hedder de: Boiistudios. Håber i bliver lige så glad for den butik, som jeg er blevet. Det her indlæg er bestemt ikke sponsoreret, men gid det var. For så havde jeg 20 forskellige slags, haha.

img_7575 img_7598 img_7613

   

4 kommentarer

 • Michelle

  Hej Anne. 🙂 er der noget mærke eller lign i nakken af den? Satans de ikke har en hjemmeside :☹️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Nej, desværre! Intet mærke nogen steder 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha V.

  Har de ingen hjemmeside, eller andre måder man kan få fat i denne smækre sag, når man bor i Jylland? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulvlange gardiner. Hvordan gør jeg det bedst?