ELSKER MIN NYE KIMONO!!!

En mad der kan holde dig mæt i flere timer.

Sidder lige nu udenfor og nyder solen. Jeg må indrømme jeg har fået den nydt så meget her på det sidste, så i dag vil jeg ikke lave andet. Bloggen kan jo også opdateres fra mobilen, så det vil jeg benytte mig af. I dag vil jeg skrive om min yndlings mad. Jeg laver den her mad riiiimelig tit. Og det er altså fordi den er så møg hamrende lækker, nem og så kan den holde mig mæt i mange timer. Nu er det selvfølgelig individuelt fra person til person, hvad lang tid den kan mætte. Men jeg kan spise den her portion til morgenmad, og så først bliver sulten igen 5 timer efter. Ca selvfølgelig!

Egentlig er det kun 1 rugbrød. Men fordi der er så mange forbandede grøntsager ved siden af, gør det dig rigtig mæt. Jeg foretrækker altid rigtig mange grøntsager! Jeg spiser bare de grøntsager jeg nu en gang har i mit køleskab. Hvilket altid variere lidt.

Men på den her mad har jeg brugt hytteost til at smøre mit brød med. Eller smøre er måske et beskedent ord, da hele min rugbrød er overfyldt med det, haha. Jeg elsker hytteost! Derefter kan i se step by step hvad jeg putter på.

img_7539 img_7540 img_7541 img_7542 img_7543 img_7544 img_7545 img_7549

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER MIN NYE KIMONO!!!