Min computer virker igen efter 2 år!!!

Endelig er Zadaa kommet til Danmark!

Annonce for Zadaa.

Jeg tror det er rimelig sikkert, når jeg skriver det her. Som pige tror jeg tit vi kommer ud for, at vi har lidt for meget tøj, sko, tasker osv. Lige pludselig er vi udsat for ikke at kunne lukke vores skab længere. PIS! Det ved man jo godt hvad betyder. Det betyder nemlig at vi enten skal anskaffe os et større skab, og det er ikke lige sikkert det falder i god jord ved vores bedre halvdel. Eller bare halvdel 😉 Og det er heller ikke lige sikkert vi har råd til et større skab, eller plads for den sagsskyld. Så hvad gør man.. Som regel sætter jeg mit tøj til salg, eller donere det videre. Hvis nogle af jer har mig på snapchat, så kunne i også se at jeg i sidste uge var udsat for det, som jeg lige forklarede. Nemlig at mit skab ikke kunne lukkes. Det betød at jeg skulle i gang med at sortere i mit tøj. Faktisk havde jeg det helt ok med det, fordi der virkelig trængte til at blive ryddet op. En trøje som jeg gang på gang på gang har gemt, fordi jeg EN GANG gik vild meget med den, og hele tiden har tænkt jeg ville gå med igen, er nu sat til salg på min profil Zadaa. Nu kunne jeg altså ikke gemme den længere, for jeg har ikke haft den på siden, jeg besluttede mig for at gemme den for 4 år siden. Så nu håber jeg en anden pige, bliver glad for den.
Hvis du ikke helt ved hvad Zadaa er, så får du lige en lille beskrivelse her. Zadaa er en app hvor du kan sætte dit tøj til salg, men også købe tøj, som andre har sat til salg. Du kan downloade Zadaa til både IOS HER, eller Android HER.
Zadaa er virkelig nem at bruge. Du skal selvfølgelig først oprette en profil, med dine oplysninger osv. Derefter kører det hele lidt af sig selv. Jeg har lige nu sat en masse tøj til salg derinde, som jeg faktisk bare tog et billede af, og derefter en beskrivelse af tøjet. Hvis du er så heldig at få solgt noget af dit tøj, så kan du enten vælge at få det hentet ved dig selv, eller få Zadaa til at sende det for dig, hvis du fx. ikke er interesseret i at personen der har købt noget af dig, skal kende din adresse. På den måde kan du sende det fra en af Zadaas pick up steder. Zadaa har nemlig indgået et samarbejde med fragtfirmaet DAO365. Det vil sige at når jeg har solgt et produkt, skal jeg sådan set bare pakke mit produkt ned i en pakke. På pakken skal jeg skrive et forsendelsenummer, som skal skrives tydeligt på pakken. Derefter skal jeg aflevere min pakke hos en af de 550 forskellige pakkeshops rundt omkring i landet. (det bliver selvfølgelig den pakkeshop, som ligger tættest på dig) På den måde står der ikke noget navn, adresse eller andet. Udover den nemme måde at sende tøjet på, så er der også 100% betalingsgaranti, fordi at Zadaa holder på ens penge indtil de har modtaget genstanden.
Det jeg synes er særligt smart ved lige præcis den her app, er at inden jeg går i gang med at bruge appen, så skriver jeg mine mål, som fx hvor høj jeg er, hvilken str. sko jeg bruger, hvad str. tøj jeg bruger osv.  På den måde får man kun vist annoncer som passer til ens størrelser. Med andre ord, så er jeg fri for at kigge på en str. xxs, når det ikke er det jeg bruger.
Jeg vil lige sige, at det er meget nemmere at forstå hvis i downloader appen. Det er simpelthen så nemt!

zadaa-155362

Da jeg var i gang med at ligger billeder op af noget tøj jeg ville sælge, så solgt jeg to produkter. På det tidspunkt havde jeg kun haft  appen i 10 minutter, haha. Så jeg var virkelig overrasket over hvor hurtigt det gik! Hvilket jo var rigtig dejligt. Hvis du har lyst til at se hvilket tøj jeg har til salg, så tjek min profil ud. Det gør du ved at hente appen, klikke på øjet, og så finde mit banner, som er et billede af mig. Hold gerne løbende øje med min profil, for jeg har meget mere tøj som jeg vil sætte til salg. Det ligger allerede klar nu til at blive solgt. Jeg skal bare lige have taget billeder af det, og lagt op på min profil. På billedet nedenfor kan du se hvordan min profil ser ud, og noget af det tøj jeg har til salg. Der er mange flere billeder inde på min profil.

img_8038

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min computer virker igen efter 2 år!!!