Fantastisk oplevelse!

ER DU EN AF DE PIGER, DER ER SÅDAN?

Jeg synes det er utroligt at nogle kvinder og mænd ikke kan få lavet noget ved sig selv, uden nogen vil dømme dem, eller kigge forkert på dem, eller snakke grimt om dem. Undskyld mit sprog… Men hvad helvede rager det folk hvad ANDRE mennesker får lavet? Hvad er det for nogle mennesker som seriøst, synes det kommer dem ved? Det er air nok at man er imod det.. Men det der med at snakke med sine veninder om hvem der har fået lavet hvad, og hun har fået lavet der det, og det forstår jeg ikke.. Hvorfor kan det overhovedet være et emne for folk at tage op? Så længe du ikke selv bliver tvunget til at få lavet noget, så kan det da være lige meget hvad folk vælger at få gjort.
Jeg har set Petras program “Petra elsker sig selv”, og er vild med det program OG Petra. Hun snakker enorm meget om hvor bange hun er for, hvad andre vil tænke og hvad andre synes. Og først tænkte jeg “omg, få nu bare det lavet som du gerne vil, i stedet for at snakke så meget om det, who cares”… Hvor jeg så efterfølgende tænkte at jeg et eller andet sted godt kan forstå hende. Jeg har da tit hørt en sætning mellem to veninder som nogenlunde har været sådan her “Hun har nogle flotte læber”. “Ja, men de er lavet”. FOR GUD FORBYDE AT HUN HAVDE NATURLIGE FLOTTE LÆBER. Det er lidt sådan at så længe hendes (i det her eksempel læber) at hun har fået lavet læberne, så er de ikke flotte… Og automatisk er hende pigen med de flotte læber ikke så flot længere, fordi hendes læber er lavet. Og fordi man ikke selv har fået lavet læber, så føler nogle at de er bedre end hende. Det er så sørgerligt, men desværre sandt. Ellers kan jeg simpelthen ikke se hvorfor nogle folk har et behov for at hakke ned på andre der får lavet noget ved sig selv. Er du en af de piger/kvinder der siger sådan? Hvorfor er det et tabu at få lavet noget om ved sig selv, som man er ked af?

5eff1252913ad0520adc494464814300
4abb85898b06f2f18ef064a23b3861cb extra_large_cropped_befunky_collage phoca_thumb_l_28-tummy-tuck-before-after-1

   

1 kommentar

  • J

    Jeg er simpelthen så enig! Jeg fik lavet læber som 19-årig, fordi jeg altid har været ked af mine. Har fået lavet det regelmæssigt siden da. Ikke at jeg siger det i enhver samtale, men de jeg nu engang siger det til, bliver simpelthen så overraskede … “jamen, det er jo pænt?” JA, det er det da! Hvorfor skulle det ikke være pænt!? Folk er så hurtige til at generalisere, og det er simpelthen så irriterende. Har flere gange også oplevet folk sige, at det vil være SÅ grimt, hvis jeg fik lavet læber, fordi det er så fine nu, hvorefter jeg har sagt, at der allerede er pillet ved dem… man skal lave om på sig selv, hvis man har lyst, og andre skal ikke komme og få det til at lyde som om, at det er forkert.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk oplevelse!