Badedragt-typen.. MIG?

FÅ 25% RABAT PÅ MIT GULVTÆPPE + ALT ANDET PÅ ELLOS!

Indlægget indeholder reklamelinks.
Selvom vejret ikke er det mest ophidsende lige pt, så kan jeg til gengæld give jer noget andet ophidsende!
Jeg elsker når jeg kan forkæle jer, som jeg kan gøre lige nu. Jeg kan nemlig give jer 25% rabat på alt til Ellos.dk og det er da noget at råbe hurra for. Så når nu vejret er sådan her, så kan du i stedet sidde indenfor og shoppe. Hvilket kan være meget mere tilfredsstillende, end solen selv! 😉
Jeg får så mange henvendelser fra nogle af jer, omkring hvor mit gulvtæppe er fra. Selvom jeg har lavet et indlæg om det før, så får i et til omkring tæppet. Tæppet er nemlig fra Ellos, og lige nu kører de 25% rabat på alle varer derinde BORTSET fra tilbud, elektronik og nedsatte varer. Men det her gulvtæppe er hverken på tilbud, er elektronik eller en nedsat vare, så du kan sagtens bruge de 25% her. Koden til at få rabatten er: 355447. SHOP GULVTÆPPET HER. Rabtten gælder kun til d. 25 juni.
img_8008
img_7998

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badedragt-typen.. MIG?