FÅ 25% RABAT PÅ MIT GULVTÆPPE + ALT ANDET PÅ ELLOS!

Min computer virker igen efter 2 år!!!

Jeg er så glad! For et par år siden spildte jeg noget væske i min computer, og den døde derfor hurtigt efter et par dage. Alt på min computer forsvandt.. Og nu tænker du måske “hun havde vel en backup”, og nej det havde jeg ikke lige fået gjort. Jeg tror jeg var en af dem der tænkte “det sker ikke for mig”. Men det gjorde det. Mine billeder var væk, mine noter var væk, hjemmesider som jeg havde gemt, osv osv.  Jeg har hele tiden haft den liggende fremme, fordi jeg gerne ville have den repareret. Men altså, den ene dag tog den anden, og pludselig var der gået to år. Jeg vidste selvfølgelig ikke om den overhovedet kunne laves, men nu ville jeg altså prøve! Derfor skrev jeg til tekniskhjælp.dk. Det skulle være nogen der lå i København området, og derfor faldt jeg over dem. De havde fået 5 stjerner på trustpilot, og jeg kunne se et billede af dem på deres hjemmeside, så det var faktisk derfor det lige netop blev dem. Jeg følte mig ret tryg allerede fra starten.

Heldigvis gik der ingen tid før de svarede, at de gerne ville hjælpe mig, ved at kigge på computeren og se hvad fejlen var. Da jeg afleverede computeren gik jeg med krydsede fingre i håbet om at de kunne fikse den. OG DET KUNNE DE!!! Derfra gik der få dage til jeg havde min “gamle” computer i mine hænder igen. Så god som ny! I forstår ikke hvor glad jeg var, da jeg kom hjem med den, og kiggede billederne igennem. Det er jo billeder som har været en del af mit liv i nogle år inden da. Det vil sige både billeder som er forholdsvis nye, sådan 5-6 år gamle. Og nogle billeder som jeg havde liggende fra da jeg var lille. Så det betyder sindssygt meget at have de billeder igen i god behold. Takket været teamet fra TekniskHjælp.

collagejjj
img_7641

Jeg har snakket med TekniskHjælp løbende, og de har fortalt mig at de har rigtig travlt, så jeg lovede at spørge jer. 
Hvis du har flair for IT eller kender nogen der har, så skriv til dem på mail@tekniskhjaelp.dk! Så har de måske et job til dig, eller en du kender. Du kan tjekke mere ud om jobbet herinde. Hvis du har en computer, Ipad eller andet som du ikke kan få til at virke eller mangler hjælp til, så vil jeg anbefale at kontakte TekniskHjælp på 71 74 75 78. Du kan tjekke deres hjemmeside ud HER, hvor du kan finde priser, kontakt-info og meget andet. 

anne
Indlægget indeholder reklamelinks. 

 

   

1 kommentar

  • Julie

    Hej Anne!
    Dejligt du fik lavet din computer! Men husk at få lavet en backup af alle dine billeder osv denne gang, hvis nu et uheld skulle være ude igen!
    Mvh.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ 25% RABAT PÅ MIT GULVTÆPPE + ALT ANDET PÅ ELLOS!