ER DU EN AF DE PIGER, DER ER SÅDAN?

Til aftensmad skal jeg have….

Mhmm! Den her ret ser så dejlig ud. Så dejlig at jeg vil lave det til aftensmad i aften. Jeg kan ikke huske hvor billedet er fra, da det lå i mit biblotek. Så jeg kan ikke finde opskriften til den. Men det ligner virkelig en “thai beef salad”, som består af de grøntsager som du kan lide faktisk. Jeg tænker at bruge agurk, mango (i stedet for vindruer) cherrytomater, løg (som jeg vil svitse lidt på panden, så de bliver lidt bløde), og noget salat, måske i form af spinat som ses på billedet. Dressingen er også virkelig nem og lave, og egentlig også en dressing i kan bruge til alle mulige andre salater. Dressingen laves med lime, knust hvidløg, lille smule fiskesauce (kan også ungåes) Soya sauce og saften fra ingefær. Men hvis ikke du lige kan få saften fra ingefær, så skær noget ingefær og lad det trække i dressingen. Derudover en lille smule sukker og til sidst noget chili. Lad gerne dressingen stå i en times tid, så smagen rigtig kommer frem.
Til sidst kan man vælge at putter nogle groft hakkede peanuts ovenpå, hvis man ønsker det. Jeg kan leve af den her salat! Glæder mig allerede til at spise det!

thai_beef_salad_2_1024x1024-1

   

1 kommentar

  • Janni Hansen

    Lyder lækkert og sundt, den opskrift er øjeblikkelig gemt. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU EN AF DE PIGER, DER ER SÅDAN?