Solbriller KUN 19 kr. JA TAK!

Sexet søndag!

Indeholder reklamelinks:
Nogle gange synes jeg det kan være svært at finde noget flot stilfuldt undertøj, som samtidig er sexet. Lad os være ærlige piger.. Vi trænger jo indimellem til at have noget rigtig sexet undertøj på. For på den måde føler man sig automatisk mere sexet, og det er her jeg glemmer at der er nogle hjemmesider som er bedre end andre til lige præcis det. Jeg har nemlig fundet den her side, som passer perfekt til lige præcis sexet undertøj og tøj. Lige når man kommer derind tænker man ikke umiddelbart at der kan være noget tøj som man også kan have på i offentligheden. Eller det gjorde jeg i hvert fald ikke. Men jeg tog fejl. For prøv lige at se den her lille sag jeg har på længere nede. Den er jo perfekt til en aften i byen, fordi jeg kan gøre som jeg ønsker med den. Enten tage den ned i et par joggingbukser, med sneakers til, eller bruge den som kjole med et eller andet indenunder.
Jeg har fundet et par eksempler på hvor lækkert det faktisk kan være at iføre sig lidt gennemsigtig trøje en gang imellem. 
collaged
img_8542
img_8530-1

Jeg har også fundet en bodystocking/korset som jeg også har bestilt hjem. Jeg kom nemlig til at tænke på Khloe Kardashian. Hun er nemlig tit blevet set i en bodystocking eller et korset til et par jeans eller joggingbukser. Det synes jeg ser så lækkert ud. Så for ikke at føle sig nøgen, som jeg tror jeg ville gøre. Så ville jeg tage en stor bomber jakke over. På den måde måde tror jeg heller ikke det ville se vulgært ud.
De billeder af mig i den gennemsigtige lille sag, viser egentlig hvordan noget meget sexet bliver tonet lidt ned og sagtens er noget man kan tillade sig at have på i offentligheden. Det handler egentlig bare om hvordan man sætter det sammen. I kan finde så mange sexede ting derinde, som kan bruges hvis bare man sætter det rigtigt sammen med noget andet tøj. Her kan i finde hjemmesiden winkwink.dk
collagesd
img_8493

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller KUN 19 kr. JA TAK!