Jeg vil have mig en strandtaske.

Det her musik kører i mine høretelefoner lige nu…

Jeg har virkelig meget forskelligt musik på min spotify liste. Altså alt fra 80’erne til 2017. Jeg kommer nogen gange ind i en periode i mit liv, hvor jeg lytter til en speciel genre, eller en specifik person. Lige for tiden hører jeg total blød kærlighedsmusik. Det startede fordi jeg gik og havde en sang på hjernen. Den sang med Sade der hedder By Your Side. Helt igennem fantastisk sang. Derfra gik den hurtigt over i noget Whitney Houston med I Will Always Love You. Hvilket har været en af mine yndlings sange gennem mange år. Generelt bare noget med Whitney Houston elsker jeg. Det er ikke det musik man kommer allermest i stemning af inden en bytur. Men det kan sætte gang i nogle følelser, som er helt ubeskrivelige for mig. En god flaske rødvin, og så det her musik i baggrunden, kan gøre min aften rigtig god. Eller en god flaske rødvin kan måske gøre alles aften rigtig god, haha 😉

Så lige nu kører de her sange på repeat:
Sade – By Your Side.
Sade – Smooth Operator.
Whitney Houston – I Will Always Love You.
Whitney Houston – My Love Is Your Love.
Whitney Houston – When You Believe.
Tracy Chapman – Fast Car
Tracy Chapman – Baby Can I Hold You
Tracy Chapman – Talkin’ Bout A Revolution
Sasha – If You Believe.
Mariah Carey – We Belong Together.

collageer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg vil have mig en strandtaske.