Jeg var ikke bedøvet da jeg fik min kobberspiral!!!

Fire uundværelige produkter!

De her fire produkter er fuldstændig uundværlige for mig. Jeg har brugt dem i mange år efterhånden, og jeg bruger dem hver evig eneste dag. Min hud er så fin og er så jævn takket være de her produkter.
Jeg henvendte mig for mange år siden til Lillian som har TakeCare i Hellerup, fordi min hud drillede rigtig meget. Jeg havde så uren hud, og jeg var rigtig ked af det over det. Jeg tog derfor ud til Lillian, og hun hjalp mig med at få den hud jeg har nu. Jeg tør godt sige, at jeg aldrig har mødt en der er så dygtig som hende. For det har jeg virkelig ikke. Hun ved så meget og er så dygtig, og så hjælper hun dig med det samme. Derfor har jeg været dybt afhængig af hende, og det hun gør ved min hud. Ved ærlig talt ikke om det er magi. Men min hud er bare så pæn, og så smidig 24 timer i døgnet. Men selvfølgelig hvis jeg har været på druk to dage i træk, så er den selvfølgelig lidt træt at se på. Men så giver jeg bare mig selv den helt store spa dag, med blandt andet de her produkter, og så er den så god som ny.
Jeg har fået ordnet min hud i TakeCare i noget der ligner 5-6 år nu tror jeg. I alt den tid har jeg også brugt de her produkter, og jeg er så glad for dem.

Det helt store produkt som kan ses på billedet er make-up fjerner. Den hedder e.x.f.o. cleanse. Jeg bruger den også som ansigtsmaske indimellem, og min hud bliver så blød efter.
Derefter bruger jeg den med det gennemsigtige låg der hedder a.c. recovery. Det er en serum som går ind og behandler mine urenheder i huden, og får rettet op på det hele.
Derefter bruger jeg det sidste hvide produkt på billedet, som er en p.o.s.t. recovery cream. Det er en cream som går ind og arbejder med min hud, og gør den blød og dejlig.
Til sidst bruger jeg den cream med farve i. Det er en c.c. cream med solfaktor 30. Den går jeg med uanset om det er sol og 30 grader, eller om der er minus grader. ALTID. Faktisk er det bare en solfaktor cream, med en lille smule farve i. Men den udglatter bare min hud så flot, samtidig med den giver farve. Kan slet ikke undvære den.

img_8135 img_8143

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg var ikke bedøvet da jeg fik min kobberspiral!!!