OPSKRIFT PÅ SUNDE OG NEMME PANDEKAGER

Jeg har fået en rabatkode til jer venner!

Reklame for andcopenhagen: Jeg blev meget begejstret da jeg fik en mail fra Bloggers Delight om at de havde indgået et samarbejde med andcopenhagen. Det er altså fuldstændig frivilligt at jeg vælger at lave det her indlæg. Jeg synes bare de har mange fine ting, så derfor vælger jeg at dele det med jer, hvis ikke i kender siden. For det første fordi jeg kan give jer 20% dertil, og for det andet fordi de har nogle af mine yndlings gulvtæpper derinde.
Hjemmesiden er et mix med tøj og sko, til notesbøger og gulvtæpper. Jeg har fundet nogle ting derinde som jeg ville elske at have. Jeg er blandt andet helt tosset med solbrillerne nedenfor, og så selvfølgelig tæppet. Jeg har i forvejen et gulvtæppe som minder meget om. Men jeg kan ikke få nok af de her gulvtæpper, så derfor kommer det med på ønskelisten.
collage1
collagewew
Jeg har også fundet lidt til fusserne. Jeg mangler nemlig et par sandaler, så jeg ikke altid skal rende rundt i klipklappere. Et par hvide sko mangler jeg i den grad også, og jeg synes den her model er ret flot. Meget almindelig, men meget fin. Som nævnt længere oppe, kan jeg give jer en rabatkode. Rabatkoden er på 20% og den hedder: BD20 
Rabatkoden giver 20% rabat indtil d. 15 august 2017.  Dog er marokkanske tæpper og i forvejen nedsatte varer ikke med i rabatten. Jeg håber i kan bruge indlægget til noget, da jeg selv synes det er nogle ret fine ting de har.

copenhagen_alma_1024x1024product_template_0011_group_1_copy_10_1024x1024

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT PÅ SUNDE OG NEMME PANDEKAGER