Fire uundværelige produkter!

Jeg vil have mig en strandtaske.

Indlægget indeholder reklame links.
For det første synes jeg de her tasker er ret hyggelige. For det andet så minder strandtasker mig om min farmors sommerhus i Skagen. For det trejde, så kan jeg altså ikke have min Chanel taske med mig på stranden. Det er synd, og det virker forkert på så mange måder, haha. For det fjerde (ja, der er faktisk en fjerde) så skal det til at slutte med, at tage en netto pose med mig når jeg skal på stranden. Det ser altså bare bedre ud, med sådan en hyggelig strandtaske. Det startede faktisk da jeg så den her vild flotte strandtaske, som er fra en af mine yndlings bloggere. Den er så pæn! Hendes er desværre købt i et andet land, så den er ikke lige til at få fingrene i. Så derfor har jeg været på udkig!

Jeg er ret vild med hendes taske, som er de to øverste billeder. Men jeg synes nu også dem jeg har fundet er ret fine.

201705191921194599_sbig

201705191921194440_sbig

De andre jeg har fundet, kan i se nedenfor. Jeg vil gerne have det der flet som hendes også har, og så selvfølgelig også i de fine farver. Hendes skiller sig ud fra en normal strandtaske, da hendes også kan bruges som en “normal” taske. Mønstret er også så fint på hendes, den måde det går op til hanken. Ak ja, den er virkelig smuk. Den jeg har fundet som minder mest om, er den lige nedenfor. Den kan man få herinde. De to andre taske i kan fåes herinde, og den anden kan fåes herinde

beachbag
collagedd

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fire uundværelige produkter!