Jeg har fået en rabatkode til jer venner!

Sådan ser Kylie Jenners hår ud i virkeligheden!

collagem

Kylie Jenner har altid det smukkeste hår. I starten tænkte jeg at hun fik det farvet utrolig tit, men næh nej. Kylie bruger paryk stort set hele tiden. Hvis du kigger på hendes instagram er det meget få billeder, hvor det kunne ligne hendes rigtige hår. Umilddelbart ville jeg synes det var irriterende, hele tiden at skulle have en paryk på hver morgen. Men jeg går ud fra at det er fordi hun virkelig elsker, at prøve alle mulige forskellige looks. Det kan også være fordi hendes hår simpelthen har taget så meget skade, at hun ikke længere føler sig særlig pæn uden paryk. Men på den anden side, så har vi jo set op til flere gange, hvordan hun elsker at lege med make-up, hår osv. Så sandsynligheden for at det er fordi hun elsker at eksperimentere, med forskellige looks er rimelig stor.
Jeg følger selvfølgelig Kylie på de forskellige medier, og det var på snapchat jeg så hvad jeg tror er hendes rigtige hår. En lille bitte knold, som var en del mindre end det hår hun normalt ses med. Jeg synes hendes parykkerne er så fine til hende, men jeg er nu også ret vild med det naturlige look.

Hvad er du mest til? Parykkerne eller hendes naturlige hår?

kylie-jenner-natural-hair-1
5a537d120b660f8ea75d4ee3153975b0-kylie-jenner-style-kendall-jenner kylie-jenner-short-bangs-2017 kylie-jenner-rose-gold-orange-hair-color-2017 kylie-jenner-pastel-green-hair-2016 kylie-jenner-dark-green-hair-2017 d2ea64858a2adf6ce588187832905dda-platinum-blonde-hair-kylie-jenner-platinum-blondemet-gala-red-carpet-2017-222796-1493683112739-main-600x0c

   

2 kommentarer

 • Nickie

  Hun er pæn naturlig, elsker alle hendes skønne fregner.
  Men elsker også når hun har forskellig slags hår g vild makeup 😃
  Men hun er også køn naturlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Du godt klar over det øverste billeder er viildt gammelt og at hendes eget hår er del længere nu. Som hun ogs engang skrev på sin app, så elsker hun at eksperimentere med de forskellige looks. Jeg sys hun er pæn/smuk med begge dele.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået en rabatkode til jer venner!