SKAL JEG FÅ 90'ER FRISURE?

Solbriller KUN 19 kr. JA TAK!

Jeg har siddet og fundet nogle helt fantastiske ting, til meget fine priser. Jeg havde helt glemt den butik og hjemmeside eksisterede. Jeg shoppede der så meget for nogle år siden, men hvorfor det pludselig stoppede ved jeg ikke. For når jeg sidder og kiggede på deres hjemmeside, kan jeg finde så mange ting som jeg elsker. Plus jeg havde glemt hvor billigt det også er. Priserne minder vel mere eller mindre om h&m priser, og det må man sige også er meget fornuftige. Men de her solbriller til kun 19 kr. slår da alt. De er jo SÅ fede og SÅ billige. Solbrillerne kan fåes herinde.

Jeg har valgt nogle ting ud, som jeg synes var enorm lækre. Det jeg primært kigger efter når jeg shopper, er noget tøj som jeg kan gå med til hverdag, men også til fest. Hvilket heldigvis er det meste tøj, da et par høje hæle kan redde selv den kedeligste striktrøje.
Nå, videre til billeder af de fine ting jeg har fundet, og hvor i kan få det henne.

link til tøjet længere nede: 1 kan du få herinde. 2 kan du få herinde. 3 kan du få herinde.

collagewew
collage2
Jeg synes alle de produkter jeg har fundet er noget som kan bruges til alle anledninger nærmest. Man kan gøre lige som man ønsker med det. Gøre det virkelig fest agtig, eller bare til en hygge søndag.
Det eneste vi mangler lige nu, er lidt bedre vejr, så vi kan lufte vores stænger igen. For de nederdele er beregnet til at blive set til bare ben 😉
Den sorte kjole nedenfor ville jeg klart bruge med et bælte i midten, så man kan se taljen. For jeg er ikke særlig høj, og jeg synes godt jeg hurtig kan komme til at se lille og bred ud, hvis ikke jeg har noget i min talje. Udover det kommer ens kvindelige former også mere frem, ved at taljen bliver strammet lidt ind.

4 kan du få herinde. 5 kan du få herinde. 6 kan du få herinde.

collage

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL JEG FÅ 90'ER FRISURE?