I'M BACK!

DE FLOTTESTE KJOLER TIL ALLE ANLEDNINGER.

Jeg har siddet her til morgen og fundet nogle lækkerier som er meget sommer agtige, men som sagtens ville kunne gå til en kold vinterdag. Nu er det ved at være d. 1 så ingen undskyldning for ikke at finde dankortet frem og shoppe lidt lækkert til sig selv.
Jeg har fundet mine yndlings pieces, som jeg er ret sikker på i også synes er fine. Når jeg shopper tøj, shopper jeg altid så jeg er sikker på at både kunne gå med det til hverdag, og til byen i weekenderne.

Kjolen som gjorde at jeg besluttede mig for at lave det her indlæg til jer, var fordi jeg faldt pladask for den her wrap kjole. Jeg synes den er så fin. Både til et par stiletter, men også til klipklappere eller sko. Kjolen kan i få herinde

collage1

Den næste på listen over kjoler-jeg-gerne-vil-have-listen er den her. Den er sådan lidt svigermors drøm agtig, haha. Eller du bliver i hvert fald svigermors drøm med den her på 😉 Den kan også sagtens gå til et par sneakers. Svigermor kjolen kan du få herinde.

collage2

Den her nedenfor er vidunderlig. Det jeg ville gøre anderledes i forhold til hvordan de har stylet kjolen, er at jeg bestemt ikke ville tage en t-shirt indenunder. Jeg synes ikke den er nedringet nok til, at man behøver at have noget indenunder. Den her kjole kan også både bruges til fest og til hverdag. Med og uden jeans. Til sko eller til stiletter. Den er virkelig flot! Link til kjolen HER.

collage3

Kjolen nedenfor ville være så fin til det vejr vi går i møde snart. Et par nylonstrømper indenunder, og så et par støvler til, så kunne den ikke være mere perfekt. Til efteråret ville den være fin til en bomber jakker. Du kan få kjolen herinde.

collage4

Den her slå om kjole er jeg også ret vild med. Måske fordi den er lidt “rolig” i farverne. Den er både perfekt med bare ben, eller med nogle jeans indenunder, netop fordi det er sådan en slå om kjole. Den kan også bruges i alle anledninger, og det er netop derfor jeg elsker at de her fine kjoler jeg har fundet. Du kan få den er kjole herinde.

collage5

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK!