Så ved man det er søndag!

Den her træning kan du forbrænde flest kalorier ved! Få træningsprogram her.

Forbrænde kalorier er noget vi kan lide! Jeg har i mange år været en af dem, som brugte en time på løbebåndet. Det var også sindssygt effektivt, fordi jeg var i god form på det tidspunkt. Men kender i det, at nu begynder det at blive lidt kedeligt at stå der i så lang tid. Nogle gange kan jeg sagtens koble helt af, og nyde min tid på løbebåndet.
Men det er altså for det meste noget jeg gerne vil have overstået. Derfor besluttede jeg mig for at begynde på noget nyt. Nemlig HIIT træning. Eller nyt og nyt.. Jeg har da prøvet det før, og gør det faktisk altid med min træner Cecilie. Men jeg vil prøve at lave HIIT træning i en periode, og se hvilken virkning det har på mig. For det første om min kondition bliver bedre, men også hvordan jeg har det med den slags træning, fremfor en time på løbebåndet.

g-header-logo
Jeg læste mig frem til at du på 30 minutter kan forbrænde 400 kalorier. Det lyder da simpelthen bare for smukt! Nogle amerikanske forskere testede nogle populære discipliner i 30 minutter af gangen, og det viste sig at HIIT træningen var den mest effektive træning. Trods at træningen bestod af helt korte 20-sekunders intervaller efterfulgt af 40 sekunders pause.
Det her program har jeg fundet på aktivtraening.dk. Det er det program jeg skal prøve lidt senere:

HILL-SPRINT På løbebåndet kan du lave intensive bakkeintervaller, som sætter gang i forbrændingen og forbedrer din kondition.
Sådan gør du: Begynd med 3-4 minutters opvarmning, hvor du øger hældning og fart stille og roligt. Sæt hældningen på 8-10 grader og en passende fart (gerne højere end 12,5 km/t.). Tag 8-10 runder a 20-30 sekunders sprint efterfulgt af 40-60 sekunders pause, hvor du kun jogger.

Du kan også lave den her, som er rimelig nem at huske. Sæt hældningen på 8-10 grader. Løb 12 km/t i 30 sekunder. Derefter pause i 30 sekunder. Sådan gør du 10 gange.

img_5503

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så ved man det er søndag!