Overvejer at få sprøjtet filler i kindbenene!

Det her mad skal jeg helt sikkert lave igen!

Jeg lavede det lækreste mad til min kæreste og jeg her den anden dag. Han spiste det med madpandekager til, men jeg valgte at droppe pandekagen, og lavede i stedet et underlag af salat. Som jeg skrev, vil jeg prøve at skrue ned for mit gluten forbrug, for at teste om det er det, der giver mig hovedpine. Jeg vil på ingen måde være fanatisk, så jeg vil stadig spise det. Men der skal skæres ned på det. Jeg synes bare det er så irriterende at glutenfri mad skal være så meget dyrere. Igår var jeg nede og handle, og det pasta jeg plejer at købe er den helt billige, som koster 6 kr. eller sådan noget. Og den glutenfri pasta koster, undskyld jeg banner, fandme 35 kr! Det synes jeg er helt hul i hovedet.
Nå, tilbage til maden jeg lavede her den anden dag. Det nemmeste mad at lave, men som virkelig smager fantastisk. Det er egentlig bare salat (hvad du end ønsker af salat) derudover er det kylling, og så en hjemmelavet dressing. Den kylling jeg lavede, er den bedste kylling jeg nogensinde har lavet. Fordi det fik lige præcis den tid på panden som det skulle have. Det var simpelthen så mørt! Kyllingen kom jeg bare på panden med noget olie. Jeg brugte spidskommen, salt, peber, cayenne pepper, hvidløg og paprika som krydderier til kyllingen. MUMS!
Dressingen er egentlig også bare simpel. Jeg bruger græsk yoghurt med lav procent fedt, og dertil putter jeg citron, salt, peber, chili, hvidløg. Jeg blander altid yoghurten op med lidt vand, så den ikke er så tyk. Og det er egentlig det. Derudover er der selvfølgelig salaten, men der kan man jo bruge de grøntsager som man kan lide.

img_8932 img_8934 img_8935

   

1 kommentar

  • Anne

    Det er en super god salat, har netop lavet den ud fra din blog her. Tusind tak for alle de gode opskrifter du lægger op herinde 🙂 de er meget inspirerende for os andre 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejer at få sprøjtet filler i kindbenene!