Igår spiste jeg pita med falafel. Få opskriften her.

Et af mine yndlings produkter.

Jeg har brugt den her olie til håret i nogle år efterhånden. Den er virkelig lækker! For det første så dufter den ikke mindre end himmelsk, og for det andet så gør den mit hår super blødt. Der er camelliaolie i den, som beskytter håret så det ikke bliver tørt, og så beskytter det mod UV-skader. Den giver næring, og beskytter mod solens ultraviolette stråler.

I dag vil jeg prøve at tage en masse i mit hår, så det bliver lidt fedtet, og derefter skylle det ud, og vaske med shampoo og balsam. Man kan nemlig både bruge det inden en hårvask, eller som leave-in. Den er så god!
img_8786
img_8773
img_8791

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Igår spiste jeg pita med falafel. Få opskriften her.