Sådan får du stort krøllede hår.

Hvad vil du se mere af på bloggen?

I dag har jeg kørt fuldstændig veganer tema. Jeg har intet spist som kommer fra et dyr. Jeg er faktisk ret glad og stolt over det. Jeg ved godt det kun er en dag indtil videre. Men hellere det, end slet ikke nogen dage. Jeg var nede at handle tidligere, og skulle finde noget middagsmad, og aftensmad og jeg var total lost! Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle købe, når pålæg lige pludselig ikke var en mulighed. Udover det ville jeg heller ikke have hverken mælk eller ost, og så synes jeg pludselig ikke mit fantasi rakte til længere. Jeg ved godt det er en vanesag, men wow hvor var det svært.
Jeg er ikke særlig god i et køkken, og jeg ved ikke hvorfor jeg tænker at man skal kunne noget i et køkken for at være veganer. Jeg mener bare, mulighederne er så små lige pludselig, at det så i det mindste skal smage af en hel masse. Men det er jo nok noget jeg må øve mig på. Men det er jeg også klar på.

Udover alt det, så har jeg også gået og været ret nysgerrig. Jeg har så mange læsere her på bloggen, og jeg er så glad og stolt over det hver dag. Så derfor er jeg ret nysgerrig omkring hvad i kunne tænke jer, at se mere af her på bloggen? Det er nemlig lidt svært at vide når jeg jo er en “livsstils” blogger. Det vil sige at jeg blogger om alt. Det jeg kan lide, og det der interessere mig. Generelt om mig og mit liv. Men er der noget i vil se mere af som fx. hår&make-up, mad, træning, sladder, anmeldelser af produkter osv. Mulighederne er jo virkelig mange, så i må endelig skrive det til mig i en kommentar nedenfor. Jeg læser dem alle, og hvis der er nogle spørgsmål, svarer jeg også på dem i det her indlæg.
fotografi-den-02-08-17-kl-15-49-6
fotografi-den-02-08-17-kl-15-37-1

   

23 kommentarer

 • Cecilie

  Mere om sund kost og træning ville være fedt – det er meget inspirerende og motiverende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Masser af storytimes og opskrifter❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anne.
  Jeg følger med på din blog og har gjort det mange år efterhånden.. man høre aldrig om Jytte mere? Er i blevet uvenner, og måske du vil lave et opslag om det??

  Lige ledes kunne det være spændene og læse, hvordan det går med dig og din kæreste bor i samme lejlighed sammen med andre.

  Man har heller aldrig fået svar på hvorfor dig og Micky gik fra hinanden .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Ja jeg er helt enig. Synes lidt man mangle en “overgang”. Selvom det lyder tosset, så føler jeg ikke rigtig at man kan mærke dig på bloggen mere. Der er ikke rigtig så mange personlige opslag som før, og det virker måske lidt som om du heller ikke bruger samme tid på den som før? Så ville være fedt at høre hvad du ellers bruger din tid på, hvad der er sket med Jytte osv. Sådan lidt en opdatering 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Anna 🙂

   Det er jeg glad for du skriver. Det vil jeg helt sikkert tænke over!
   Ang. Jytte er der ikke sket noget. Hun er stadig en af mine bedste veninder, og jeg ses tit med hende. Som jeg skrev til en anden, som også havde kommenteret her på bloggen, vil i kunne se hende på min snapchat hvis i følger mig der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Nanna

   Tak for din mail. Jytte og jeg er stadig rigtig gode veninder, og vi ses tit. Hvis du følger med på min snapchat, ville du blandt andet kunne se hende der.
   Jeg vil helt sikkert lave et indlæg omkring det med at bo sammen med andre, og hvordan min kæreste og jeg har det. Vi har det iøvrigt fantastisk 😉
   Ang. Micky og jeg så er det 3 år siden vi gik fra hinanden, som gode venner. For mig er der fortid, og ikke noget der betyder noget for mig længere 🙂 Jeg har fået en ny kæreste, og har derfor ikke lyst til at komme ind på tidligere kærester.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hej Anne!
  Kunne du forestille dig at deltage i DMGP igen? Vil så gerne se dig som DK’s repræsentant til Eurovision 😍 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvad er dine tanker om børn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Anne 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig et indlæg om; hvad skal man lave en forlænget weekend i cph eller omegn. Med forslag til restauranter, byens beste kaffe/cocktail mm ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anne
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre mere om hvad du lever af? – hvor kommer pengene fra?
  Sådan hvordan din hverdag forløber – er du fuldtidsblogger, studerer du eller hvad laver du?
  Evt hvad du har af uddannelse, eller måske har prøvet af uddannelser, da vi jo er rigtig mange der render rundt med et forvirret sind om hvad vi en dag skal være 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hej Anne.
  Jeg kunne godt tænkte mig noget omkring sund morgenmad, og gode ideer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kardashian stuff 😅 hår og makeup ❤ elsker din blog Anne 🌟❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Hej Anne
  Kunne godt tænke mig at læse om, hvordan du har det med at din mor ikke er der mere og hvilke tanker og følelser du får når du tænker hende
  Kh Nadine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg vil rigtig gerne se alle dine fine tatoveringer, og høre hvad de betyder for dig/hvorfor du har fået dem lavet- og om du skulle have fortrudt nogen af dem🖤😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kunne godt tænke mig at du lavede et indlæg om mode og tøj til runde former, lidt a la din stil men tilpasset til større former.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalia

  Hej Anne!
  Jeg elsker dine trænings relaterede indlæg og vil meget gerne se flere indlæg, der omhandler den sunde livstil. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kærestelivet. Hvor godt kender i hinanden ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  det ville være sjovt at høre lidt om, hvordan det er at bo i et kollektiv.
  Derudover synes jeg det er sjovt og spændende at høre om dine sunde opskrifter og din træningsrytme. Så mere af det😍 Men ogås hvordan du er sund i hverdagen? (Hvis du da er det) men hvordan du undgår usunde ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Anne.

  Uden at det skal lyde forkert eller vulgært, så er jeg stadig super glad og overrasket over dit indlæg med g-streng og bare bryster.

  Jeg er sikker på at rigtig mange unge piger læser din blog og jeg elsker at du er ærlig omkring din krop og dets naturlige aftryk. Den ser jeg gerne du skriver flere af, især når du ikke ligefrem lader til at stå tilbage med at vise din krop frem, vi har desværre skabt et billede hvor alle kvinder skal være 180 høj, åle slank og rynker/strækmærker findes slet ikke. Bryster er en c skål der stritter lodret op. Mænd skal være næsten 2 meter, have en overkrop som Ronaldo og være udrustet som en hingst.

  Verden er mangfoldig og det skader bestemt ikke at pigerne har et forbillede som dig, der tør vise hvordan en kvindekrop også ser ud, du når sikkert ud til en kæmpe scare. Så fortsæt endelig det gode arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg begyndte at læse din blog for mange år siden, fordi den var meget personlig. Du skrev på bloggen som om det var din dagbog, delte din hverdag med os, både på godt og ondt.
  Jeg syntes det følelses som om at du har mistet lysten til at blogge, og i laaaang tid kun har lavet indlæg på bloggen, som handler om andre kendte. Eller når du kun laver reklame for andre firmaer. Det skal der selvfølgelig også være plads til, men jeg mangler lidt mere af Anne.
  Hilsen en trofast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  For mig er det næsten ligegyldigt hvad du skriver om- dog interesserer make up og produkter alle andre Bloggere også fortæller om mig ikke. Men mad, hverdag, træning, sundhed, livet, tanker og holdninger. Savner du er lidt mere med i dine indlæg, engang kunne man “mærke” dig i alle indlæg, det har du lidt mistet (føler jeg) – så det er mit ønske nummer et uanset hvad du skriver om👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Anne.
  Jeg kunne godt tænke mig t læse noget mere om hvordan du vil sammensætte et makeuplook til en aften i byen med vennerne eller kæresten 🙂 Ligeledes hvis du har et favorit sæt tøj, du altid tager på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kicki

  Jeg synes det kunne være vildt fedt hvis du skrev mere om sundhed/ sundmad og træning. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du stort krøllede hår.