Sådan ser min nye hårfarve ud.

Jeg lavede hjemmelavet falafel igår!!!

Som i kan se på udråbstegnene i overskriften, så er jeg ret begejstret over min egen præsentation. De smagte så godt. Altså så godt, at min kæreste valgte at tage dem med sig i madpakken, i stedet for de der købe nogen. Som jo ellers også var virkelig gode! Jeg stod i mit køkken igår, og så jeg havde to dåser kikærter, og tænkte derefter at det må da være nemt nok at lave selv. Hvis man bare har kikærterne, så er det jo nærmest kun fantasien der sætter grænser. Du kan jo sådan set putte de ingredienser i, som du synes, og som du kan lide. Jeg tog i hvert fald det jeg havde derhjemme, og så gik jeg ellers i gang. Det hele var altså lidt på gefuhlen.. De bliver nok lidt flottere i udseende, næste gang jeg laver dem. For kønne blev de ikke.

2 dåser kikærter.
2 æg.
Lidt hvedemel.
3 kartofler (havde nogle liggende i køleskabet, som var kogt)
3 løg.
Persille
Broccoli
lidt chilli
Hvidløg
Salt
Peber
Spidskommen
Rasp

Som sagt var det hele på gefuhlen. Så derfor kan jeg ikke rigtig sige hvor meget jeg kom i af hvad. Men prøv det frem, for det kan næsten ikke gå galt. Det hele skal moses sammen. Derefter kan du enten lave det som bøffer (som jeg kom til i starten, haha) eller så kan du lave dem runde, som falafel jo er. Uanset formen på dem, så smagte de fantastisk! Når du har lavet formen som du ønsker, så dypper du dem i rasp, og derefter kommer du dem på en pande med noget olie. Efterfølgende gav jeg dem lige 20-25 minutter i ovnen på 200 grader. Synes nemlig ikke de havde fået helt nok, bare ved at være på panden. Efter det, var de klar til at blive spist. I kan tro jeg var populær i lejligheden efterfølgende! 😉

img_8899 img_8907

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser min nye hårfarve ud.