Den her træning kan du forbrænde flest kalorier ved! Få træningsprogram her.

Min første HIIT træning igår. Jeg var FYLDT med energi!

Som jeg skrev i mit senest indlæg igår, så skulle jeg ned og afprøve HIIT træning. Jeg er blevet lidt træt af at stå på løbebåndet i 50 minutter. Så i stedet er jeg begyndt på HIIT træning. På den måde forbrænder jeg flere kalorier, og kommer i bedre form. Win win!
Mine ben er ødelagte i dag. Dog tror jeg ikke det er pga. HIIT træningen, men fordi jeg også dræbte mine ben med træning efterfølgende. Jeg var også nede på løbebåndet i dag, og gjorde det samme som igår, og det er altså ikke blevet nemmere 😉 PIS.
Ej, det er selvfølgelig vild hårdt, og det vil det nok være et stykke tid endnu. Mit sved drypper ned af mig, som aldrig før. Undervejs tænker jeg ikke på andet end at opgive. Men jeg kæmper mig i mål, og når jeg er færdig føler jeg at jeg har vundet. Vundet over den lille stemme i hovedet, som havde lyst til at opgive. Det føles så dejligt.
Imorgen springer jeg lige over, fordi jeg har kørt to dage i stræk med HIIT. Men jeg har stadig tænkt mig at tage i fitness. Nu er jeg så godt i gang, så hvorfor ikke blive ved.
Da jeg kom hjem efter træningen igår, var jeg fyldt op med energi. Selvom det var noget af det hårdeste, så gav det bare en følelse af glæde og energi efterfølgende. Kan virkelig anbefales!

img_9107 img_9082 img_9104

   

4 kommentarer

 • Camilla

  Vil du ikke skrive lidt om hvad for noget HIIT træning du laver? Er nemlig selv lige begyndt at træne, så kunne være meget fint med lidt inspiration 😁✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Camilla 🙂

   Jeg har skrevet i dette indlæg, hvad for noget HIIT træning jeg er begyndt på 😀
   Men for at skrive det kort her, så er det HIIT på løbebånd. Hvor lang tid og hvordan jeg gør det, kan du læse i det link jeg har linket til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hvor er din sports bh fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den her træning kan du forbrænde flest kalorier ved! Få træningsprogram her.