Jeg lavede hjemmelavet falafel igår!!!

Overvejer at få sprøjtet filler i kindbenene!

Jeg kan lige så godt være ærlig omkring det. Ville være forfærdeligt at begynde at lyve omkring det i hvert fald. Jeg har før udtrykt min mening omkring plastikkirurgi, så det kan ikke komme som den store overraskelse for nogen. Jeg har aldrig selv fået lavet noget, men har altid været åben omkring ideen om det.
Her på det sidste har jeg gået og leget lidt med tanken om, hvordan det mon ville se ud med lidt filler i ansigtet. Jeg har et babyface, og det er jeg i og for sig også glad for. Men tanken om at kunne få kindbenene lidt mere frem, tiltaler mig altså meget. Jeg prøver altid at få dem mere frem, når jeg tager make-up på. Så hvorfor ikke få det lavet permanent, nu hvor det rent faktisk kan lade sig gøre? Eller permanent er det jo faktisk ikke. For det forsvinder igen. Hvilket jo er fantastisk, hvis man enten synes det er forfærdeligt, eller jeg vil have mit babyface frem igen (tvivler dog). Hvis jeg ikke var åben overfor jer lige nu, så tvivler jeg også på om i overhovedet ville kunne se det. Min veninde har lige fået det lavet, og jeg vil sige at hvis ikke hun havde sagt noget, så ved jeg faktisk ikke om jeg ville kunne se det. For det skal stadig være naturligt. Ikke så andre nødvendigvis kan se det, men så jeg selv kan se det, og er tilfreds.
Grunden til jeg ikke bare springer ud i det, og får det lavet er selvfølgelig også fordi, jeg er bange for det bliver grimt. Eller måske ikke grimt, men mere om jeg kan lide det. Og det ville jo bare være så ærgerligt, haha. Derfor har jeg ikke taget en beslutning om jeg vil det eller ej.

Billederne nedenfor er Dr. Simon Ourians værk. Det er ham som blandt andet ordner ting og sager på Kylie Jenner, Kim Kardashian osv.

338fbe3500000578-0-image-a-5_1461697712071 vic

Hvis ikke du ved hvordan filler i kindbenene ser ud. Så har jeg fundet en video af Dr. Alex Khadavi som laver filler på Morgan Osman. Jeg ved ikke hvad hun ellers har fået lavet i sit ansigt, men hun har da fået mere end bare filler i kindbenene. Anyways. Jeg synes det ser meget naturligt ud til hende. Synes faktisk det er ret fint til hende. Hun var også fin før, men man kan godt se at hendes kindben bliver tydeligere.

 

   

6 kommentarer

 • C

  hvis du endelig får det lavet, så del det her på bloggen. Jeg overvejer det også selv, men synes, det er så tabubelagt i min vennekreds, at jeg ikke rigtig tør kaste mig ud i det. haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg vil selvfølgelig dele det hvis jeg får det lavet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Stop, bare stop, Anne………..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Louise

   Det er heldigvis ikke dig der skal bestemme det 🙂
   Hav en god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg tror ikke at det vil klæde din ansigtsform, da du har aflangt ansigt. Jeg har samme ansigtsform, og da hovedet er lidt “stort” ift. kroppen, vil man helst ikke tiltrække for megen opmærksomhed dertil.

  Når jeg tænker på et “skrækeksempel” med filler i et aflangt ansigt , så tænker jeg på den danske tv-kirurg Marie Louise Von Sperling. Hun har et ansigtform lig med dig, og al den filler gør således, at hendes hovede virker meget stort – og det er især filleren i kinderne der er gal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Do it! 🙂 tror det ville klæ dig! Og som du selv siger, det forsvinder jo igen med tiden, hvis ikke man er så vild med det.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lavede hjemmelavet falafel igår!!!