Støvlerne du MÅ eje + links til dem!

Så ved man det er søndag!

Når man render rundt i morgenkåbe med håndklæde i håret, ansigtsmaske og en støvsuger i hånden, så er det virkelig søndag. Jeg tænkte jeg kunne slå to fluer med et smæk, ved at tage ansigtsmaske på, og lade den sidde imens jeg støvsugede. Min kæreste fangede mig lige i øjeblikket hvor musikken kørte i baggrunden, og jeg tullede rundt i min egen verden og støvsugede. Jeg elsker søndage..
Det er nemlig dagen hvor jeg gør rent, og hvor jeg plejer mig selv. Jeg holder lidt en lille spa dag for mig selv. Søndag er også dagen hvor jeg putter hårkur i mit hår, og lader det sidde i en halv time. Derefter tager jeg et rigtig langt bad, hvor jeg forkæler min hud, ved at skrubbe alle de døde hudceller af, og smører mig ind i olie. Efter badet får mit ansigt den hele store tur, med ren pleje i form af at rense min hud to gange, komme ansigtsmaske på, rense min hud efterfølgende, øjencreme, og derefter en god creme. Min sjæl elsker det! Jeg elsker at gå rundt og hygge for mig selv, og tage godt af min krop og hud.

Jeg ville egentlig bare lige lave et hurtigt indlæg, fordi jeg synes selv de billeder af mig ef geniale, da de bare skriger søndag, haha. Nu vil jeg sætte mig til at se “my best friend’s wedding”. Og så ellers bare nyde resten af den her søndag. Håber i får en dejlig dag derude.
img_8961 img_8959

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvlerne du MÅ eje + links til dem!