Hvorfor skal vi spise vegetar mad, sojafri, rawfood osv?

Sådan får du stort krøllede hår.

Indlægget indeholder reklamelinks.
Hvis du i forvejen har krøllede hår, og gerne vil have endnu flere, og endnu større hår, så læs endelig videre. Det kan også være du bare har en smule fald i håret, som gør du kan få krøllede hår. Men jeg tror desværre at for at man kan få en HEL masse krøller, så bliver man nok nødt til at have det fra naturens side. Eller få det permanentet, hvilket jeg på ingen måde kan anbefale da det virkelig bare ødelægger dit hår.
Men grunden til jeg laver det her indlæg nu, er fordi jeg har fået en del beskeder omkring hvilken saltvandsspray jeg bruger. Jeg havde nemlig lagt et billede op på instagram, hvor jeg viste mine krøller, som jeg har været så heldig at arve fra min mor. Derefter var der en del der spurgte hvad jeg puttede i mit hår, for at få krøllerne frem. Jeg skrev tilbage at jeg brugte saltvandsspray. Jeg ved godt der er 10.000 forskellige slags saltvandsspray, og jeg tror helt ærligt det er ligegyldigt hvilken du bruger. Jeg har brugt 3 forskellige slags, og har været tilfreds med dem alle. Den jeg bruger nu, er fra et mærke der hedder Juuce. Flasken ser sådan ud, som i kan se på de sidste billeder længere nede. Jeg er i gang med at gøre mig klar til en fødselsdag (ingen krøller den her gang) kun lidt bølgede hår.

img_8697
img_8694 img_8679

Inden jeg laver mine krøller gør jeg altid lige mit hår fugtigt. Helst lidt mere vådt, end tørt faktisk. Derefter vender jeg hovedet nedad, og sprøjter så produktet i hele håret. Derefter bruger jeg mine hænder til at gør det stort og krøllede. Ved simpelthen ikke om der er et ord for det jeg gør med mine hænder. Men det hedder vel egentlig “kram”. Så du skal kramme dit hår opad. Imens du har hovedet nedad. Haha, jeg håber altså det giver mening. Ellers må jeg jo vise det i en lille video. Indimellem bruger jeg lidt hårspray til. Men det kan også hurtigt ødelægge mine krøller, så det er meget sjældent jeg gør det.

Jeg har fundet nogle ret billige saltvandsspray på nettet, som i evt. kan tjekke ud. Saltvandsspray fra Toni&Guy til kun 19 kr. kan fåes HERINDE. Saltvandsspray fra DermaV10 til kun 15 kr. kan fåes HERINDE.

img_8811 img_8813

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal vi spise vegetar mad, sojafri, rawfood osv?