Det her mad skal jeg helt sikkert lave igen!

Støvlerne du MÅ eje + links til dem!

Sidder og drømmer mig væk i støvler lige nu. Faktisk er jeg ikke rigtig en “sko pige”, som så mange andre er. Jeg er ikke en af de piger der har 100 par sko. Det har aldrig rigtig været min ting. Tøj og tasker til gengæld. DET har været min ting.

Så når jeg nu sidder, og har fundet så mange flotte støvler, som jeg bare VIL eje, så er det altså ret stort, haha. Og jeg tror godt i kan forstå mig, når i tager et kig på dem.
For hold nu, hvor er de bare flotte! Jeg blev ved med at klikke, og klikke, og klikke. Til sidst blev jeg nødt til at gasse lidt ned. Så nu har jeg har valgt mine yndlings ud, og det er dem i kan se nedenfor. Jeg har også smidt et link ind til dem hver især, så i nemt kan finde det par i synes mest om. Det gode ved de her støvler er også at de kan bruges året rundt!

1 kan du finde HERINDE. 2 kan du finde HERINDE. 3 kan du finde HERINDE. 4 kan du finde HERINDE

collageny

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her mad skal jeg helt sikkert lave igen!