Min top 5 yndlings træningsprofiler på instagram.

Det nemmeste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg har gjort mig selv en tjeneste. Ikke bare en tjeneste, men en KÆMPE tjeneste. Det er nok det nemmeste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Jeg får nemlig leveret mad som er forberedt og lavet, så det er lige til at spise. Jeg har fået mange henvendelser fra nogle af jer, hvor i spørger ind til det. Så det mest oplagte for mig, ville være at lave et indlæg. Blandt andet et af de spørgsmål som går meget igen, er om jeg så bare varmer maden, og hvordan jeg varmer maden. Maden varmer jeg enten i ovnen eller i mikrobølgeovn. I sidste uge fik jeg leveret noget mad hvor der var nogle sweet potato fritter i. Og dem vil jeg jo helst gerne have sprøde, som dem lavede jeg i ovnen. Inde på mealprep.dk står der hvordan du kan varme dine mad, og hvad de anbefaler. Noget endnu mere smart er at de også skriver hvor mange kalorier, protein, kulhydrat, fedt osv. der er i den mad jeg modtager.

En af retterne jeg blandt andet har fået leveret er det i kan se nedenfor. Udover at jeg selv lige tilsatte lidt hvidløg og nogle løg. Jeg har været lidt sløj her på det sidste, så havde lige brug for lidt ekstra til kroppen.

img_9506

Jeg kan slet ikke beskrive hvor dejlig en følelse det er at have noget mad klar i køleskabet, som bare skal varmes. Og så er det ovenikøbet noget rigtig lækker mad. Nogle af jer har også spurgt om maden smager af noget, og til det kan jeg kun svare JA. Det smager så vidunderligt dejligt. Jeg kan godt se hvorfor man måske kan tænke det modsatte, når det netop er sådan noget færdiglavet mad. Men det er så godt krydret, og det smager af så meget. Det her er noget jeg sagtens kunne forstille mig at forsætte med at få leveret, fordi det er så skønt.

Jeg har lagt en helt del billeder op på instagram af det mad jeg har fået leveret. Så hop endelig ind og følg med på instagram, hvis du er nysgerrig. Ellers så kan du tjekke mealpreps hjemmeside ud HERINDE.

img_9510
skaermbillede-2017-09-18-kl-12-47-42

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min top 5 yndlings træningsprofiler på instagram.