Regenjakken jeg ikke kan undvære!

Få Kim Kardashians YNDLINGS body lotion

Grunden til jeg ved det er hendes yndlings body lotion, er fordi det kommer direkte fra kilden selv. På Kim Kardashians snapchat har hun nemlig taget et billede af nogle af hendes yndlings produkter, og lagt dem ud, så vi andre kan få gavn af dem. Jeg tænker bare at hvis hun ser så godt ud som hun gør, så skal jeg eddermame også bruge hendes body lotion, haha. Og inden nogle kommer med kommentar som (ja, det er jo nok ikke pga. den creme hun ser ud som hun gør) eller (hun har jo fået lavet alt ved sig selv) I KNOW… Men derfor vil jeg da i det mindste gerne dufte som hun gør 😉 Cremen er nemlig med en af mine yndlings dufte, nemlig kokos. Så den her creme den skal jeg altså lige have bestilt hjem!

Den koster kun omkring 250 kr. og kan fåes på amazon. Jeg har i forvejen nogle andre produkter jeg også gerne vil have bestilt hjem fra amazon, så hvorfor ikke? Den kan købes herinde.

collagekim
449d167600000578-4912048-image-a-1_1506141823236 4483cca400000578-4899500-image-a-62_1505925108564 4483ccf600000578-4899500-at_the_mansion_the_mother_of_two_was_also_seen_in_her_beachside_-m-98_1505926072833

   

1 kommentar

 • Anna

  Kære Anne
  Det er jo ikke svært at bemærke, at du ikke blogger særlig meget i forhold til hvad du har gjort. Du spurgte på et tidspunkt hvad vi godt kunne tænke os at se mere til på bloggen, og at du måse ville lave videoer. Bliver det til noget? Har du arbejde ved siden af eller hvad får du dine dage til at gå med. Emnet om, at du ikke er den samme blogger som dengang du var sammen med Micky er vendt, men jeg må indrømme, at jeg synes der var meget mere gang i din blog dengang og at du 100 % var min yndlings blogger, da den var super inspirerende. Nu er der en del spons indlæg og enten kun madopskrifter/Kardashian eller noget tøj du vil reklamere for.
  Det er slet ikke kritik, jeg synes du er for skøn, men jeg tænker hver dag, jeg klikker ind på din blog, at den er blevet lidt kedelig, og det synes jeg bare er så ærgeligt. Så måske det er fordi, du lægger din tid et andet sted end på bloggen nu, og det er selvfølgelig helt OK!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regenjakken jeg ikke kan undvære!