Min obession af prinsesse Diana.

Mit mest læste indlæg på bloggen nogensinde!

Jeg har efterhånden blogget i 5-6 år. Jeg er faktisk ikke helt klar over hvor lang tid det egentlig er. Men lang tid er det i hvert fald. Der har været op og nedture her på bloggen. Nogen gange har jeg blogget helt vildt, andre gange slet ikke. Nogen gange har jeg haft brug for en pause, andre gange er det bare derud af. Og sådan vil det nok forsat være. Men uanset hvad jeg elsker jeg at blogge! Den har været med i mine op og nedture. Når jeg har haft noget på hjertet, og når jeg slet ikke har haft noget at skrive om.

Mit mest læste blog indlæg kom virkelig bag på mig. Jeg havde på ingen måde regnet med at det var det. Men med næsten 100.000 mennesker der har læst det indlæg, så tager det altså 1. pladsen. Jeg tænker jeg lige så godt kan gengive indlægget her, så i kan læse det igen, og se om i stadig synes det er lige så interessant. Jeg kan så tydeligt huske da jeg lavede det indlæg. Jeg sad ved mit yndlings spot i hele verden. Nemlig på en cafe i Nerja i Malaga. Jeg sad med noget vin og min computer i den dejlige varme, og kunne høre bølgerne slå mod klipperne nede ved vandet.

    ————————————————————————————————————-

MØD DEN NYE BARBIE.. NU MED STRÆKMÆRKER.

Mød den nye barbie! “She looks like my sister.” “She, like, isn’t, like, very thin.” “I think she’s really pretty.” Det er nogle af de ting som en engelsk fjerde klasses elever siger om den nye barbie. Med hende kan man lave præcis hvordan man vil have hende til at se ud. Smart i en fart jo! Vi er alle forskellige, så jeg synes det er fantastisk at sådan en dukke er blevet opfundet. Det giver børn/unge nogle lidt mere realistiske syn på hvordan en krop ser ud.

9765_10152456681566301_251970946226737721_n

Med den nye barbie hører der klistermærker til, så du kan få hende til at se ud som ja, et normalt menneske ser ud. Man kan blandt andet lave stærkmærker, fregner og acne på hende.

barbie-stickersbarbie-bruisebarbie-acne
“Jeg ville ønske der fandtes de slags dukker da jeg var lille. Sådan så da jeg opdagede jeg havde stærkmærker for første gang ville jeg vide at dette var helt normalt. Fordi det har min dukke jo også”. Udtaler en pige til Elle Magazine. Og jeg synes faktisk hun har helt ret! Min ene veninde og jeg følte os så grimme da vi var mindre, og opdagede at vi havde disse mærkelige “streger” på vores ben fordi ingen af vores andre veninder havde det. Jeg ville højest sandsyneligt ikke have tænkt over det, hvis dette var noget min barbie også havde. Så var det ligesom noget jeg havde set siden jeg var en lille pige. Flere af disse dukker tak!

Jeg elsker den video nedenfor, som viser hvordan piger og drenge fra fjerde klasse reagere på den lidt mere menneskelige dukke. Kan ikke lade være med at smile når jeg ser den.

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min obession af prinsesse Diana.