VIND GAVEKORT PÅ 1000 KR. TIL BUBBLEROOM!

Regenjakken jeg ikke kan undvære!

Det siger lidt sig selv at man her på det sidste ikke rigtig har kunne undvære en regnjakke. Uanset hvilken landsdel du har været i! Men efter jeg fandt den her frem fra gemmeren, så har jeg altså nærmest ikke haft den af igen. Jeg bruger den også selvom det ikke regner faktisk. Og det er fordi at den er så mega nice!
Jeg har ret meget tøj, hvilket jo er helt fantastisk. Men indimellem glemmer jeg hvad det er jeg egentlig har. Enten fordi det er gemt lidt væk bag noget andet, lagt i en kasse, eller noget helt trejde. Faktisk må jeg indrømme den er lidt for varm til vejret lige nu. Men hellere have det lidt for varmt, end at blive plask våd.
Den er helt perfekt den her jakke fordi den går mig næsten ned til fødderne. Det vil sige at hele min krop bliver dækket! Plus der er den her hætte på, som jo også er et must hvis det regner. Jeg elsker jeg kan binde den i livet, så jeg ikke forsvinder helt væk i jakken. Så man rent faktisk kan se at der er et menneske bagved 😉

På billederne har jeg ikke lukket jakken til helt, da det simpelthen vil blive for varmt! Men her kan i få fornemmelsen af den. Den er fra et mærke der hedder selfhood.

collage1234 img_9551

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVEKORT PÅ 1000 KR. TIL BUBBLEROOM!