Det nemmeste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

VIND GAVEKORT PÅ 1000 KR. TIL BUBBLEROOM!

Annonce for Bubbleroom.

Jeg har glædet mig til at lave det her indlæg, så jeg kunne forkæle jer lidt med den her helt fantastiske konkurrence om et gavekort på 1000 kr. til Bubbleroom. (konkurrencen fortsætter længere)
Men først vil jeg lige vise jer noget af det tøj som jeg har forkælet mig selv med. Jeg har været tilhænger af bubbleroom i mange år, så da jeg blev spurgt af de søde mennesker på bloggers delight om jeg ville være med til det her indlæg, blev det et stort ja.
Jeg er vild med udvalget på hjemmesiden fordi der er så mange forskellige mærker. Det vil sige der er noget for en hver smag. Jeg er også vild med hvor simpel siden er, og hvor nemt det er for mig at bevæge mig rundt derinde. Jeg synes tit hjemmeside er uoverskuelige, og dropper det faktisk utroligt hurtigt igen. Men ikke her!
I har nok allerede bemærket at det tøj jeg selv har bestilt hjem fra Bubbleroom er i de lidt mere mørke farver.. Okay, det er fuldstændig sort faktisk. Jeg prøver tit at kigge efter andet end bare sort tøj, men det er ligesom om det fejler hver gang. Jeg er bare til sort tøj, hvor kedeligt det end er. Men jeg synes nu at det her tøj jeg har fundet er ret fint. OGSÅ i farven sort 😉

Hvis i er vild med noget af det tøj som jeg har på, så har jeg linket til de forskellige ting nedenfor billederne. Hvis nu du er den heldige vinder af gavekortet, så kan du jo bruge pengene på noget af det tøj. Om ikke andet, så er det altså rigtig fornuftige priser inde på Bubbleroom! 

Nu til den sjove del.. Nemlig konkurrencen. For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til bubbleroom skal du dele det her indlæg på din facebook profil. Du kan selvfølgelig slettet opslaget, når jeg har trukket en vinder, men først efter. Jeg skal dog have et screenshot af opslaget, og dato skal kunne ses på billedet. Det er som et bevis på du har gjort det selvfølgelig. Når du har delt indlægget på din facebook side, så skriv “DONE“, under indlægget her. Vinderen af konkurrencen bliver fundet om allerede 4 dage! Rigtig meget held&lykke!

p8310160 p8310162

På de første billeder øverst, er jeg iført den lækreste kjole som jeg tog på med det samme jeg modtog den. Jeg er vild med den, fordi den er så stor og behagelig. Jeg kan have den mest oppustede mave, og ingen ville opdage det. Samtidig er den så utrolig fin, så det er en kæmpe winwin 😉 I ved efterhånden at jeg er vild med tøj, som jeg både kan have på i byen og til hverdag. Den her kjole er lige præcis sådan en. Jeg kan have den på til et par klipklappere som på billederne. Eller jeg kan tage et par tårnhøje stiletter på, tag håret ned, og så klar til en bytur. Hvis du kan lide kjolen, så kan du få den lige herinde

På billederne har jeg taget en buksedragt på, som kan fåes herinde. Den er dejlig løs, så jeg kan have den på både derhjemme når jeg skal slappe af, eller tage den på i byen. Jeg er ret fan af buksedragter, fordi de kan bruges i alle anledninger. Udover det, synes jeg de er enorm gode til lige netop min kropsform fordi jeg har ret stor numse, og store bryster så det er ret vigtigt for mig at vise min talje. Især hvis jeg skal ud, vælger jeg tit af tage buksedragt på, fordi det er en sikker vinder. Så da jeg så den her på bubblerooms hjemmeside var jeg IKKE i tvivl. Den skulle jeg have! Selvfølgelig tager jeg også løst tøj på i byen nogle gange. Men hvis jeg skal føle mig sexede, så vælger jeg tøj hvor min talje bliver strammet ind.

p8310182 p8310181-1

Jeg har også modtaget et par flotte løse bukser, som jeg viser jer i det næste indlæg. Til dem ville det være sindssygt flot at have mine Christian Louboutin stiletter på. Måske mest fordi jeg så sjældent har dem på, haha. Men jeg synes også den ville klæde de her bukser rigtig godt. Men et par sneaks til ville også være så lækkert.

p9050216

   

58 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nemmeste jeg nogensinde har gjort for mig selv.