FREDAGSTANKER.

4 PAR SKO TIL 400 KR!

Se det er da noget man kan forholde sig til! Der kan man virkelig sige at man får noget for pengene. 4 par sko til 400 kr! Det er nogle sko jeg har købt på ebay. Jeg handler alt for lidt på ebay. Man kan bare få alt derinde. Jeg tror jeg brugte en hel dag, på bare at snuse rundt derinde. Og så fandt jeg de her rigtig skønne ting. Men det der er med ebay er jo, at man aldrig rigtig helt ved hvad det er man får hjem. Enten er det som på billedet, eller så ligner det bare noget helt andet. Men den chance har jeg taget.
Jeg manglede nogle støvler med noget højde på, og som jeg kunne holde ud og have på i mange timer. Det er nemlig lidt at et problem når man er 156 høj, gerne vil have 16 cm høje sko på, og samtidig skal de være behagelige at gå i. Så de støvler jeg har fundet nu er “kun” 11 cm høje. De ligner nogle man godt kan holde ud at have på i nogle timer uden at få ondt, fordi det er plateau sko.

Jeg manglede også nogle støvler som kan er gode når vinteren begynder at komme. Men som stadig ville være fine at have på til en aften i byen. For stiletter om vinteren er et no-go for mit vedkommende. Der er godt nok mange piger der har det på, og det forstår jeg ikke. Det er da lige til en gang influenza!
Udover støvlerne har jeg også bestilt nogle slippers. Jeg havde egentlig fundet nogle andre, hvor prisen også var en del højere. Men så poppede de her frem. Jeg mener bare 12 kr. for et par slippers, er altså et tilbud jeg ikke kan stå for. Nu glæder jeg mig selvfølgelig bare til at se om de er pæne i virkeligheden. Ellers så er det sidste gang jeg giver 12 kr for et par slippers. Men jeg synes det er det værd lige at tjekke. Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret når jeg modtager alle tingene.

Jeg har linket til alle tingene, men i kan jo vælge at vente med at bestille dem hjem, til i har fået en opdatering fra mig, hvordan de egentlig er. Så er i på den måde i hvert fald 100% sikre.

_12 0ad79396939786169160983747908d9ad69d6ac74663c736cd63d272ca432393d2cd43cc08ccd2c9cc13c9d2cb65c92626c8c693c6569253cccef5cd
De to par støvler jeg har købt minder rigtig meget om hinanden bortset fra at det ene par er med lynlås i siden, og det har de andre ikke. Jeg glæder mig så vanvittig meget til at se begge par i virkeligheden. Krydser virkelig fingre for de er flotte begge par.

Det par som ses øverst og med lynlås kan købes herinde. Det par nedenfor med elastik kan fåes herinde.

collagesko

Sæsonen for slippers er godt nok ved at nå sin afslutning, men så er det jo skønt at tænke på at jeg tager ud og rejser mellem jul og nytår. Så der kan de her jo blive brugt flittigt. I så måske på instagram at jeg manglede lidt inspiration til hvor jeg skulle tage hen på ferie. Og nu har vi fået booket fly og hotel! Det bliver min kæreste og jeg, sammen med hans kammerat og hans kæreste. Så det bliver en rigtig “par ferie”, haha. Men det bliver så skønt at komme væk. Det skal jeg nok fortælle mere om i et andet indlæg.

De grå og sorte slippers til kun 12 kr. kan du få herinde.

_10collageebay

 

   

1 kommentar

  • Hej Anne
    For det første bliver jeg nødt til at give dig ros for den altid opdaterede og fede blog – jeg læser flittigt med og elsker det.
    Derudover ville jeg lige høre, om du selv har de slippers, som omtales til sidst i artiklen? De er nemlig super fine, men ville lige høre, om du ved noget om kvalitet og om du har været glad for dem?
    Hilsen Jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSTANKER.