Få Kim Kardashians YNDLINGS body lotion

FREDAGSTANKER.

Hej søde og skønne læsere.

Jeg ved godt der har været lidt stille her på bloggen. Tiden har ikke været der til det, så jeg har prioriteret anderledes. Jeg tænker på bloggen hver dag, fordi den betyder så meget for mig. Der er en masse ting som spiller ind, og er grunden til jeg ikke har blogget. Hvis jeg har mistet nogle læsere på vejen, så er det helt fair. Hvis jeg får nogle nye læsere med på vejen, er jeg så glad.
På en måde har det også været super svært for mig at blogge, fordi mit liv er lidt mere privat nu end det har været. Jeg har altid haft det rigtig svært ved at stille mig op på åben gade og stå og få taget billeder af mig selv. Medmindre det er til en artikel til et blad, en avis eller andet. Så er det så fint. Men jeg har det så svært ved at spørge min kæreste, veninder eller andre om de vil tage billeder af mig. Jeg ved godt at det kræver det jo efterhånden for at være blogger.
Da jeg startede som en af de første bloggere i Danmark for 6 år siden? Måske 7 år siden. Jeg kan snart ikke huske det længere. Men da jeg startede der var der ikke så store krav til bloggere. Nu skal man fandme nærmest hyrer en professionel fotograf og få ham eller hende til at tage outfit billeder af en. Og det er bare slet ikke mig! Det er heller ikke mig at tage de højeste af de højeste stiletter på, tage en masse make-up på, og så få taget billeder af mig selv. For det er ikke mig.. Jeg kan godt se at jeg skal til at stramme lidt op.. Tro mig. Jeg er bare i gang med at finde ud af hvordan min blog skal være, så jeg stadig kan bevare mig i den.
Så lige nu sidder jeg med tankemylder, og prøver at finde ud af hvordan jeg skal gribe bloggen an. Jeg har en lille ide om det. Nu skal jeg bare fører den til virkelighed.

Jeg har heldigvis ikke mistet lysten til at blogge, hvilket jeg personligt er rigtig glad for. Fordi jeg har blogget i så mange år, og lagt hele mit liv ud på min blog. Jeg håber i forsat vil følge med.

fotografi-den-06-10-17-kl-10-41-2 fotografi-den-06-10-17-kl-10-41-6 fotografi-den-06-10-17-kl-10-35-2

Jeg ligner en kæmpe bitch på billedet nedenfor, haha. Den side tror jeg alle piger har i sig. Uanset hvor søde og skønne de er, er jeg ret sikker på den gemmer sig en indre dæmon. Den ses bare sjældent 😉 Og nu hvor vi er ved emnet.. Der skal ret meget til for at sætte mit pis i kog. Det er så sjældent jeg gider at hidse mig op. Jeg orker det ikke. Jeg tror lidt at når du har prøvet at miste en person i dit liv, som har betydet alt for dig. I det her tilfælde er det min mor. Så bliver alt andet bare lidt ligegyldigt. Der er ikke noget der kan sammenlignes med den smerte, og de følelser man har. Så fordi jeg har gået igennem det, er der ikke rigtig noget der kan hidse mig op. Tit er det bare ikke det værd.

fotografi-den-06-10-17-kl-10-40-4

   

9 kommentarer

 • Camilla

  Men søde Anne, os der har fulgt med længe har aldrig forventet modelbilleder og lignende. Jeg har i hvert fald altid været meget tilfreds med din blog, trods du ikke laver et helt photoshoot, men blot tager selfies 🙂
  Jeg glæder mig til forhåbentlig mere herinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er din lækre strik fra? Den ser virkelig hyggelig ud! 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Simona

  Jeg ville gerne se nogle kreative projekter fra din side. Tøj fra genbrug du syet i, malet et maleri eller spray malet en lampe. Der kunne være cool 😃 ellers en dagbogs opdatering sommetider, så man kunne komme “tættere” på, dine drømme, mål, tanker om livet. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kære Anne.
  Syns det er et rigtig fint opslag du har skrevet, og vil egentlig gerne give dig ros med på vejen mod tankernes nye ideer. Jeg er VILD med, at din blog er så realistisk og ægte. Du har aldrig været fudtidsblogger eller udgivet dig for at være det. Ej heller kæmpe modeikon som skal opdatere på alt, hele tiden. Du har altid haft en hverdag ved siden af. Som i form af musik, arbejde, træning og ikke mindst den helt private kerne. I perioder slår du tit korte opslag op i form af, dagens look og inspiration. Der er man klar over (eller jeg er i hvert fald), at du har gang i et eller andet som kan tage din tid. Til gengæld skriver du et skide godt indlæg om det senere. Du er pisse dygtig til at lukke os ind i den inderste kerne, af tanker og refleksioner, men stadig bibeholde den privat-sociale kerne privat! Det er bl.a. det der ikke gør det til en “sladderblog” hvilket jeg er ret pjattet med. Jeg er vild med dine oldschool 3-i-en billeder fra din sofa .. med eller uden make-up.
  Jeg glæder mig til at se hvad du finder på, men håber du holder fat i dine værdier, der skinner så tydeligt igennem på din blog!

  Hilsen en læser – der har læst med i mange år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten Nielsen

  Hej Anne

  Jeg er først begyndt at følge dig inden for de sidste par måneder, det gør mig trist med din mor jeg oplevede det selv i marts måned hvor jeg mistede min mor kun 66 år gammel efter 4 måneders kræftsygdom og det sætter en masse tanker i gang med om man nu er det rigtige sted i livet både med job, folk man ses med eller spilder man tiden for lige pludselig er livet utroligt kostbart og kan slutte hurtigt.

  Det er en ekstrem svær tid bagefter og jeg håber du kommer godt igennem det og kommer stærkere ud på den anden side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Jeg synes dine “hjemme billeder” er meget smukke og at det er så meget federe/mere inspirerede da man kan relatere mere til det end til opstillede billeder hvor alt er perfekt.
  Kram og tanker din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Anne

  Jeg er i en situation, hvor jeg ikke har haft nogen kontakt med min mor i 2 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine kjeldsen

  Hej søde Anne!
  Jeg synes din blog er perfekt som det er! Du mister hvertfald ikke mig som læser, det er bare dejligt at man kan føle lidt med, og jeg synes du gør det fantastisk godt! 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beinta

  Elsker dine opslag 🙂 de er fantastiske. Det der med ens pis i kog kender jeg alt for godt , efter jeg kom på benene nogen år efter min mors død, ændre jeg alt – blev til familie menneske , alkohol siger mig ingenting så hellere løbe en tur eller komme ud til hesten hvor jeg finder ro. Men mærke dage er stadig svært den dag Idag .. nu er det 9år siden min mor døde af kræft

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få Kim Kardashians YNDLINGS body lotion