VINDEREN AF BUBBLEROOM KONKURRENCE!!!

Jeg følte mig ikke god nok!

Jeg har så mange tanker i løbet af en helt dag omkring den her blog. Og jeg tror simpelthen jeg har haft for “høje” forventinger til mig selv. Og for at være helt ærlig har jeg heller ikke helt følt mig god nok længere. Forventninger til mig selv kommer af, at jeg hele tiden har tænkt på alle andre end mig selv, og dermed glemt mig selv i alt det her. Jeg er kommet til at sammenligne mig selv med andre bloggere, influencere og hvad de ellers hedder. Som offentlig person får man jo nogle slag med på vejen. Det kan simpelthen ikke undgåes. Og hvad er lettes for folk? Jamen det er jo at sætte sig ned foran deres tastatur, og så ellers smide en eller anden nedern kommentar afsted til en. Når jeg skriver nedern kommentar, så mener jeg ikke dem der som skriver “godt din mor døde” kommentarer. De rør mig ikke, fordi jeg automatisk tænker, at de personer som skriver sådan, må 100% fejle noget op i hovedet. Men de personer som gør en indsats for at gå ind på min blog, skrive deres navn, mail osv. for så at skrive “jeg er stoppet med at følge dig”, “din blog er blevet kedelig Anne”, “kan du ikke være som du var en gang Anne”, “Anne du skal skrive som du gjorde en gang”, “din blog var meget bedre for nogle år siden”. 
AV siger jeg bare.. Et eller andet sted kan jeg slet ikke forstå nogle vælger at skrive sådan. Jeg kan ikke gøre noget ved at nogle ikke synes om min blog længere, eller whatever. Fair nok du ikke gider læse med længere. Men trængen til at SKAL skrive det til mig, forstår jeg ikke. Tænk hvis jeg gik hen til en veninde og sagde: Du var meget sejere for nogle år siden, så nu gider jeg ikke være veninder med dig længere.

Fordi det er sådan set underordnet om det er til en person du ikke kender, et familie medlem eller en veninde. Sådan noget siger du bare ikke. Sådan er jeg i hvert fald ikke blevet opdraget!
Lige pludselig kunne jeg bare ikke følge med omkring hvordan jeg ville have min blog skulle være. Jeg prøvede virkelig, men så var det kommentarerne kom. Så da jeg endelig følte mig god nok, og havde mod på at blogge igen, så skrev folk nogle nedern ting til mig. Så pludselig røg jeg ned igen, da jeg lige var kommet op at stå. Derfor mistede jeg mig selv i alt det her med at blogge.

Det jeg prøver at sige med det her indlæg er, at jeg tror sgu jeg prøver det her med bare at være mig selv. Måske også prøve at være meget mere ærlig omkring alting. Altså hvordan mit syn er på de forskellige ting som optager mennesker. Fordi tit forstår jeg slet ikke hvordan noget kan være så hypede. Andre gange forstår jeg slet ikke hvorfor det ikke er MERE hypede. Eller noget med forskellige dilemmaer osv. Jeg har jo altid prøvet at gemme den side lidt væk, fordi jeg hader debatter, og diskussioner. Men i takt med at jeg bliver ældre, kan jeg bare mærke at der er nogle ting der optager mig meget mere, end det før har gjort. Så hvorfor ikke begynde at skrive om det?

Nu hvor jeg har fået tænkt så meget, så er det eneste vel bare at skrive, at hvis nogle synes min blog er kedelig, eller synes jeg er kedelig, så lad please være med at følge med. Så find nogle andre du synes der er federe. Fordi du kan åbenbart ikke bruge det jeg skriver om til noget, ergo kan jeg jo heller ikke bruge dig noget.

(jeg har ikke læst det her indlæg igennem, fordi jeg skal skynde mig ud af døren. Så du finder nogle stavefejl osv.) 

fotografi-den-06-10-17-kl-10-35-2-1

   

7 kommentarer

 • Mig

  Hej Anne jeg synes altså du er for sej lige meget Hvad alle andre siger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine Kjeldsen

  Hej Anne 🙂 kan godt forstå det påvirker dig med de skod kommentere nogle ‘lave’ folk kan finde på at sende afsted, men ved du hvad på i røven med dem, de har bare ondt i røven over det går dig så godt! For os der elsker at følge med mener bestemt ikke din blog er blevet kedelig, vi elsker den præcis som den er og synes om den søde og nede på jorden menneske du er ❤️ God karma herfra og 10 ud af 10 stjerner!!
  Hilsen din gamle største fan 🙏 PS: er så glad for at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille B.

  Jeg ELSKER din blog! Glæder mig til mange flere indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså også ualmindelig sær adfærd – som du siger, står det jo frit for ikke at følge med 😀
  Dem der klikker sig ind på vores blog, går jeg da også udfra kender det røde kryds i hjørnet, hvis de keder sig 😉
  God weekend!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Jeg synes du og din blog er helt som du/den skal være! Jeg har fuldt med i mange år efter hånden og bliver højeste sandsynligt ved med det😊
  Der vil altid være nogle der falder fra når man udvikler sig, om det er læsere eller bekendte, om man er blogger eller almindelig dødelig (😉Wink wink). Vær du bare dig selv så meget så muligt søde Anne, så har du ihvertfald dit på det rene🙏🏼
  God weekend og god karma herfra✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør det du føler du har lyst til og lad resten være, du behøver ikke leve op til alle andres forventninger til dig hverken på eller udenfor bloggen. Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er også vild med din blog! Men synes det er ærgerligt du ikke skriver så meget, som du plejer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF BUBBLEROOM KONKURRENCE!!!