Jeg følte mig ikke god nok!

Tak for jer, og de søde ord!

Jeg kan mærke at efter jeg ikke ligger det her pres på mig selv længere over det med ikke at være god nok, har jeg meget mere lyst til at blogge igen. Det er ligesom om jeg selv fjernede noget tungt fra min skuldre, som gør at jeg vil det her igen. En følelse som lidt var forsvundet, men som er kommet igen. Det er en rigtig dejlig følelse! Tak for nogle af de kommentar jeg har fået fra jer. Jeg har læst dem, og virkelig taget dem til mig. Jeg sad også lige her til morgen og læste dem op for min kæreste, fordi jeg synes de var så søde.

Indlægget i dag skal handle om ure. Nemlig Daniel Wellington ure, som jeg tror de fleste godt kender lidt til. Enten fordi du selv har et ur, eller kender en der har et, eller har set det på nettet. Det er i hvert fald svært at undgå.
Jeg har skrevet om Daniel Wellington et par gange efterhånden, så man er nok ikke i tvivl om hvad jeg synes om de urer.
Jeg synes det er nogle vild smukke og stilrene urer, til alle salgs typer. Ingen tvivl om at jeg er mest til de enkelte urer. Det vil sige, de urer som er meget feminine, som de her HERINDE. Altså jeg mener bare wauw! Jeg har selv det guld ur, som i kan se nedenfor. Det kan i få lige herinde.

pa090015-1 pa090018-1

Det er sådan at jeg kan give jer 15% rabat til Daniel Wellington. Så hvis du nu går og overvejer at købe et ur enten til dig selv, eller som gave, så skal du blot skrive: ANNEGADEGAARD15 når du køber dit ur. Så får du dine 15% rabat. Juhuu! 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg følte mig ikke god nok!