YNDLINGS VINTERJAKKEN.

Det er blevet tid til UGG støvler!

Jeps.. Det er snart ved at være for koldt til kun at have sneakers på. Jeg er i hvert fald begyndt at fryse om fødderne når jeg sætter mig op min cykel. Så traditionen tro, skal jeg selvfølgelig have mig et par nye Ugg støvler. Der findes jo mange forskellige slags “bamsestøvler”, men jeg kan personligt kun lide støvlerne fra UGG. Jeg har haft dem i brune, lysebrune, sorte, og beige. Både i lange og mellem. De sidste par jeg havde var sorte, og var lidt anderledes end hvad jeg før har haft. De kunne nemlig lukkes i siden med en lille knap. Men den her gang er det ikke dem jeg vil have.
Jeg vil have den helt korte model, og så tror jeg det skal være i sort. Bare så jeg er helt sikker på at jeg ikke fortryder det. Men jeg er også ret vild med den grå model, og den olivenfarvede model. SÅ FINE BEGGE TO JO!!! Så nu er jeg i tvivl om jeg skal gå efter den sikre, eller satse lidt.
Altså prisen fortæller lidt at man ikke rigtig skal satse, men på den anden side, kan det jo være jeg bliver glad for en anden farve end sort.
Jeg tænker måske at hoppe ind og købe dem på en side imorgen nu hvor der er blackfriday. Andet ville være dumt!

Men se nu lige alle de her fine farver.

collage1 collageugg

Jeg ved godt der er en del delte meninger om de her støvler. Men jeg synes de er de mest behagelige støvler jeg nogensinde har haft på. Og så er jeg sgu ligeglad med, at de ikke er de kønneste. Jeg vil hellere have det varmt og behageligt, end at gå og fryse. Udover det så synes jeg også de er helt udmærket hvis de er fra mærket UGG, og ikke en eller anden efterligning, eller måske endda fake.
Jeg tror nu jeg vælger farven sort. Den er jo super fin også!

8472236-1-black c31173cc06ef33e0cbcdb7637a2e9d47-snow-boots-womens-boots f17-w-classic-mini-ii-blk 

   

5 kommentarer

 • Emilia

  Hvilken hjemmeside køber du fra? Har nemlig også selv tænkt mig at købe den model der. Mine første UGGS! Jeg satser og prøver den olivengrønne👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg købte et par lyserøde ugg støvler for en måned siden – jeg ELSKER dem og har dejlig varme fødder 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Anne 🙂
  Hvor køber du dine henne ? Jeg kan kun finde dem på nettet, men vil da helst købe dem i en butik 🙈😜☺️

  Vh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Ditte 🙂

   Jeg har købt mine på Nelly .. Det tog kun et par dage, så var de hos mig. Juhuuu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor køber du dine henne ? 👏🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGS VINTERJAKKEN.