Når man ikke føler sig oppustet længere.

Jeg skal IKKE holde jul i år!

Jeg sad og kiggede billeder igennem på min computer og fandt billeder fra da Christian og jeg var i Rom sidste år. Det var simpelthen sådan en dejlig tur og minderne væltede frem. Derfor tænkte jeg lige at dele nogle af billederne med jer, som jeg ikke har vist jer. Udover det kom jeg også i tanke om at jeg da slet ikke har fortalt jer, at jeg ikke skal holde jul i år.
Christian og jeg har nemlig besluttet os for at tage ud og rejse med et vennepar vi har. Så vi er 4 mennesker der tager ud og rejser d. 24! 
Ekstra Bladet skrev til mig her den anden dag, og spurgte hvad jeg skulle i julen, hvor efter jeg svarede at jeg og ud og rejste. Derefter spurgte de om jeg ikke kom til at savne at holde jul. Men nu har jeg holdt jul i 26 år, og aldrig prøvet andet. Så jeg glæder mig rent faktisk til at prøve noget andet. Og hvis det er jeg skulle gå hen at savne julen, så kommer den heldigvis til næste år igen. Til gengæld er jeg ret sikker på jeg ikke kommer til savne juleaften. I stedet kommer jeg nemlig til at drikke kolde drinks på Tenerife! Og det bliver virkelig også dejligt.
Jeg har ikke glædet mig til at holde jul i mange år. Det kan måske lyde forkert. Men ligesom fødselsdage er det ikke noget jeg som sådan glæder mig til. Da jeg var en lille pige kan jeg huske at jeg glædet mig helt vildt, og kunne næste ikke vente. Det vil jeg sige at har ændret sig markant meget, nu hvor jeg er blevet ældre. Derfor gør det mig intet, at tage væk og få noget varme i stedet.
Men jeg glæder mig til når jeg får børn, at skulle fejre julen med dem!

Som jeg skrev længere oppe har jeg fundet nogle billeder fra Rom, som jeg ikke har delt med jer. Efter at have kigget de her billeder igennem, glæder jeg mig helt vildt til noget ferie!

pb050023 pb060029 pb060047 img_4299 img_4302 img_4321 pb050004 pb050008 img_4262

   

3 kommentarer

  • Skøn læsning Anne! Jeg glæder mig til at høre om din rejse, når du kommer hjem. Julen er magisk med børn. Du har noget at se frem til ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så spennende! Håper du får en riktig fin julereise, og hygger deg mye i sol og varme!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke føler sig oppustet længere.