Slut med solarium!!!

Mandag = ingen make-up

Ligesom så mange andre dage, er den her dag også uden make-up. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg går meget op i min hud. Så jeg elsker følelsen af at kunne give den “luft”. Jeg synes det er så befriende at vide min hud kan ånde. På en eller anden måde så synes jeg at jeg forkæler min hud, når jeg ikke har make-up på.

Jeg har fundet en af mine yndlings vinterjakker frem. Jeg har haft den i nogle år efterhånden, og har altid været så glad for den. Så fordi den har været gemt væk i et stykke tid, så tænkte jeg det var bedst lige at vaske den inden den kom i brug igen. Jeg havde naturligvis lige forhørt mig om hvordan man vasker en dunjakke. Jeg vidste nemlig ikke om man bare kunne vaske den uden der skete noget med den. Det fik jeg af vide at det kunne man godt. Det resulterede selvfølgelig i at alle dunene samlede sig i klumper. Så var den vinterjakke ligesom ødelagt tænkte jeg, haha. Men men men…. Jeg tørrede den i tørretumbleren et par gange, og det hjalp lidt. Dunene var stadig samlede i klumper, og det var der jo ikke så meget at gøre ved. Jeg accepterede det ligesom som det var. Men efter at have haft den på nogle gange nu, er alle klumperne forsvundet, og den ligner en dunjakke igen. Det var ligesom om det hjalp at gå med den, så dunene kunne fordele sig. Så nu har jeg min vinterjakke igen! Juhuuu!

img_0002 img_0003 img_0009

   

5 kommentarer

 • Louise

  Hej Anne,

  Tricket er når du vasker ting med dun – de skal tørretumbles direkte efter med 3-4 (rene) tennisbolde med i tumbleren – det sørger for at “banke” dunene ud under tørringen 🙂
  Ligeledes når du vasker dyner og hovedpuder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anne 😃
  Et lille råd til næste gang du skal tørre tumble din dunjakke, læg to tennisbolde ind i tumbleren sammen med din jakke, boldene er med til at fordele fjerene i jakken, så de ikke klumper 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desiree

  Tennisbolde i tørretumbleren, næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Hvor er jakken fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med solarium!!!