Mandag = ingen make-up

Når man ikke føler sig oppustet længere.

Hold nu k*** jeg har længe følt mig oppustet. I kender måske det med at vågne, og man så føler sig helt tynd, fordi maven ikke har fået noget mad endnu. Den følelse kender jeg i hvert fald! Men rigtig længe har jeg ikke haft den følelse fordi jeg var oppustet allerede fra morgenstunden af. Det var virkelig ubehageligt at vågne op med en følelse af at man har ligget, og spist stegt flæsk med persillesovs hele natten, og derfor har sådan en stor oppustet mave.
Det som 100% har ændret at jeg ikke føler mig oppustet mig længere, og at jeg også har formået at få min delle væk fra maven, har været min kost. Selvfølgelig er det også motion. Men jeg har fuldstændig ændret min kost de sidste 2-3 måneder.
Jeg startede stille og roligt ud, med at prøve og spise mindre portioner. Der var pasta, ris osv stadig en del af min daglige kost. Men der begyndte jeg bare at spise mindre. Lidt efter lidt begyndte jeg også at træne en halv time-time et par gange om ugen. Og så til nu, hvor jeg ikke spiser pasta, brød og ris. Udover weekenden! Der har jeg givet mig selv lov til at spise det.
Så da jeg lige pludselig begyndte at spise mindre portioner og samtidig skære alle de hvide ting fra, så gav det et resultat. Til træningen begyndte jeg at lave de her øvelser som i kan se på billederne nedenfor.

Udover øvelser som specifikt er til maven, så husker jeg også altid at spænde op i maven uanset hvilken øvelse jeg laver.
Den første øvelse er den som hun laver først i videoen. Den er sindssyg hård! Jeg ryster nærmest når jeg laver den. 

Den øvelse hun laver når i spoler hen til 2.30 er også den jeg har lavet rigtig meget. Men faktisk så er alle de øvelser hun laver virkelig gode, og nogle som virkelig brænder i maven!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag = ingen make-up