Det er blevet tid til UGG støvler!

“NY” HÅRFARVE + YNDLINGS HÅRPRODUKTER

I sidste uge fik jeg lavet lyse striber i mit hår af Louise, som lige nu giver en hjælpende hånd til i LalaLounge. LalaLounge er der jeg både får lavet negle, vipper og hår. Virkelig yndlings stedet. Jeg plejer at få lavet mit hår af Susanne, men hun er på barsel lige nu, så derfor er Louise i LalaLounge lige nu. Men det gør ikke spor, når man er lige så dygtig som Louise er.
Jeg synes min bund var lidt mørk når jeg satte mit hår op. Og for det meste af tiden har jeg håret i en hestehalen, så jeg ville gerne have man kunne se lyst hår, og ikke en mørk bund. Jeg er rigtig glad for resultatet! Det er lige som jeg vil have det. Nu er jeg i hvert fald blevet lyshåret, og klar til noget sol liiiige om lidt. Forhåbentlig skinner solen når vi skal til Tenerife, så jeg kan få lidt farve i hovedet.
I kan følge Louise og hendes arbejde på instagram: louiseliisberg 

Jeg vil også vise jer nogle af mine yndlings produkter, som jeg bruger virkelig meget, og som jeg vil mene jeg ikke kan undvære. Det er nogle produkter jeg bruger efter badet, i løbet af ugen og sidst på ugen. Jeg prøver for så vidt muligt at lade mit hår være, og ikke putte alt muligt i det hele tiden. Ligesom jeg også kun vasker mit hår 1 gang om ugen. Nogle gange lidt mere end en uge. Derfor bruger jeg den her helt geniale tør shampoo, som er mit liv! Nogle gange bruger jeg den også selvom mit hår ikke behøver det, fordi den dufter så godt og den giver det smukkeste hår. For det første giver den volume, og så ligner det lidt at man har puttet pudder i håret, og det giver bare sådan et flot look synes jeg.

img_0276 img_0278 img_0293

Det er faktisk bare de her 4 produkter som jeg ikke kan undvære.
Nr. 1 er et L’oréal produkt som beskytter håret hvis det er blevet farvet. Det genopbygger håret, gør det blødt og skinnende. Og så dufter det som havde du været til frisøren! Jeg er en sucker for produkter der dufter godt. Jeg er ret sikker på den kun kan fåes i frisørsaloner. Så kontakt din frisør hvis du er interesseret i produktet.
Nr. 2 er min elskede tør shampoo. Den bruges som en alm. tør shampoo ved at du putter den i hovedbunden rundt omkring, hvor håret nu en gang er fedtet. Og så bruger du egentlig bare dine fingre til at få det godt ned i hovedbunden. Den her kan også kun fåes ved frisøren tror jeg. Så kontakt din frisør.
Nr. 3 Bruger jeg til at gøre mit hår blødt og skinnende. Den bruger jeg indimellem efter hårvask når mit hår er helt tørt. Jeg bruger den også i løbet af ugen, hvis jeg trænger til lidt ekstra blødhed i håret. Den her har jeg også fået ved min frisør. Psst, den dufter også genialt.
Nr. 4 
bruger jeg efter jeg har været i bad. Den dufter af kokos, hvilket er en af mine yndlings dufte. Den gør håret helt blødt, så det er nemt at rede ud efter en hårvask. Mit hår kan godt blive lidt filtret når jeg har vasket det, og der er den her bare genial. Den gør det bare så nemt for mig. Den her har jeg også fået ved min frisør.
collage1

   

2 kommentarer

 • Jeannie

  ER du gået væk fra at bruge Maroccanoil produkterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Nej, de er skam stadig i mit skab. Men har bare opdaget andre lækre produkter med tiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er blevet tid til UGG støvler!