Søndags inspiration til indretningen!

Sådan kommer du i gang med træningen!

Hvis jeg kan gøre noget for nogle af jer der måske har svært ved at få fingeren ud af numsen, og komme afsted til træning så gør jeg gerne det. Igår da jeg var nede og træne kom jeg til at tænke på, hvad der egentlig fik mig ud af døren, og hvad der gjorde mig motiveret. Og de få ting som gør det, vil jeg gerne dele med jer. For måske det kan gøre det lidt nemmere for jer?
Det er jo ikke fordi jeg er den helt store sundhedsguru eller træningsguru for den sags skyld. Men jeg kan fortælle jer hvad jeg gør, og så kan man tage det eller lad være.
På en eller anden måde er det jo egentlig meget enkelt. Det handler bare om at hjernen skal kommunikere med benene, så man kommer afsted, haha 😉

kk

For det første skal du: finde noget der motivere dig. Evt. skrive ned hvorfor du gerne vil træne. Jeg er ikke bleg for at skrive at det nogle gange er andre piger der motivere mig. Som regel er det andre piger der også træne, som jeg bliver motiveret af. Der kan jeg kan sidde og tænke hvor flotte og seje de er. OG hvor hårdt de knokler for det. Så derfor kan jeg også gøre det samme. Især hvis nogle af de piger har før/efter billeder. Så går det op for mig, at hvis man bare træner hårdt nok, og spiser sundt, så kan jeg jo også lige pludselig tage sådan et før/efter billede. For det er altså utroligt hvor hurtigt man kan se resultater, hvis man tager billeder af sig selv undervejs.
Hvad motivere mig? Udover jeg får inspiration fra andre seje piger. Hvis jeg satte mig et mål der hed, at til næste sommer skal jeg have tabt mig 5 kilo fx. så er det ALT for uoverskueligt for mig, selvom jeg har rigelig tid til det! Det er simpelthen for langt ud i fremtiden for mig. Jeg skal kunne se den gulerod for enden! Da jeg trænede med Gustav havde vi et forløb på 8 uger tror jeg det var. Jeg har aldrig smidt så mange kilo så hurtigt. Og da jeg træne op til min musikvideo med Cecilie nogle år tilbage, tabte jeg mig også sindssygt hurtigt og MEGET på sindssygt kort tid. Fordi der også var en “slutdato” på forløbet. Så det jeg har fundet frem til, er at det skal være et forløb med en træner, hvor jeg sætter mig et mål. For det motivere mig til at komme i form!

Lad være med at have for store forventinger til dig selv. I hvert fald ikke i starten. Gør op med dig selv inden du tager afsted til træning, hvor lang tid du vil træne. Har du slet ikke lyst til at træne, så sig til dig selv du kun vil træne i 15 min fx. For det kan også være en kæmpe sejer at man i det mindste bare er kommet afsted, og så har gjort det så godt som man nu kunne. Der er tit jeg ikke har lyst til at træne, men hvor jeg tager afsted alligevel. Så er jeg der måske kun en halv time. Men jeg kom da afsted, og fik rørt mig.

Giv dig selv nogle “cheat” dage. Egentlig siger man jo, at man kun skal have én cheat dag. Men for mit vedkommende har det været lørdag OG søndag. Ikke fordi jeg spiser mega usundt, men jeg spiser da hvidt brød, og også ost! Grunden til jeg besluttede mig for at gøre det en hel weekend, var fordi jeg lige skulle i gang med den her nye livsstil, og vænne mig til den. Så for at jeg kunne holde blev jeg nødt til at give mig selv den frihed en hel weekend. Og det har fungeret skide godt. Jeg holder den 100% i hverdagene, men giver den gas i weekenden. (det skal lige siges at jeg stadig ikke propper mig med mad og slik. Men stadig på en fornuftig måde)
Nu har jeg kørt med det her i lang tid, så nu skal jeg begynde kun at have én cheat dag. For nu har jeg så småt vænnet mig til det.

Spis mindre portioner! VIRKELIG.. Begynd at spis mindre portioner. Jeg kan virkelig proppe min tallerken, og stadig have lyst til mad efterfølgende, fordi jeg nogle gange ikke har en stop knap. Det er måske det hårdeste, at skulle begynde at spise mindre, fordi man føler sig sulten hele tiden. Men sandheden er at man slet ikke har brug for særlig meget mad. Det er jo ren luksus at vi bare kan spise og spise og spise! Så virkelig mærk efter om du har brug for det ekstra mad. Pssst. et stort glas vand før og efter maden gør en stor forskel på sulten.

DRIK VAND!!!! Drink vand, drik vand, drik vand! Især hvis du er, eller skal i gang med en ny livsstil. De dage du træner, skal du drikke lidt ekstra. Jeg elsker vand, og har så småt begyndt at vænne mig af med alle andre ting. Jeg har ikke længere lyst til en sodavand som jeg havde før i tiden. Hvis jeg drikker en sodavand, juice eller andet, så er det enten fordi jeg har det skidt, tømmermænd eller noget helt andet. For jeg drikker det nærmest ikke længere. Til gengæld er jeg begyndt at drikke meget grøn te. Den er blevet udskiftet med kaffen faktisk. Jeg drikker en kop kaffe når jeg står op, men ellers står den på te og vand.

Jeg tror det nogenlunde var det faktisk. Måske er der også nogle andre ting, men tror det primært det var det. Det der med at starte stille og roligt ud, er bare vigtigt. Begyndt at spis lidt sundere, og lidt mindre. Du er herre over hvad du putter i din mund, så tænk over om du virkelig har brug for det stykke kage, eller den ekstra portion.

66-71051-leadscreen-shot-2016-04-25-at-11-1461610962 14718279_1596244747346765_6595354996668104704_n hangmatta img_2037 tumblr_o0quicowmf1ukuboho1_1280 tumblr_oednu1odgh1vayf5lo1_1280
3ypgoou9myllwksevlv-xc__bmcj3ljkatfwojvgbxoouvetx0p-lpjljnu_5c5wmvcnatgcea9dnowlfwvkhja7e92d3fnflge_dtxdzztsxuyx0evvczb5ex6qflbws2ke3ckvmyryw2rhoqwhanl0ortrkf4t_g8wkdztslw-sp2sky5uiywpxmkszqt_ynkuqvgl img_0551 img_8597 p1560346-1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags inspiration til indretningen!