Sådan kommer du i gang med træningen!

SE VIDEOER FRA MIN TRÆNING.

Fredag morgen startede jeg dagen ud med en træning med Cecilie. For det første var det rigtig dejligt at se hende igen. Hun tævede mig selvfølgelig sønder og sammen. Men det havde jeg også regnet med ville ske! Jeg har haft så mega ondt, både igår og i dag. Så nu er jeg ligesom i gang!
Nu er jeg blevet trænet af Cecilie on and off i 5 år. Nogle gange er det bare nogle enkelte træninger, og andre gange er det i en længere periode. Den her gang bliver det i en længere periode. Jeg er kommet så godt i gang med træningen, og med min kost, så derfor synes jeg det er oplagt at få hjælp af Cecilie til det sidste.
Hvis du ligesom mig selv, gerne vilde smide de sidste kilo så kan du faktisk også få hjælp af Cecilie. Hun har nemlig lavet et online coaching, hvor du kan få hjælp til din kost og træningsprogrammer. Det er så smart! Så hjælper og guider hun dig på den måde.
Du kan se meget mere herinde.

Cecilie har taget nogle billeder og filmet noget fra min træning med hende. Jeg synes selv det er lidt federe for jer, at se videoer i stedet for billeder. På den måde kan i lidt bedre få en fornemmelse og inspiration af træningen. Videoerne er filmet til sidst i min træning, så jeg er fuldstændig færdig på det tidspunkt. Men jeg kommer da igennem det!
Jeg kan af en eller anden grund ikke uploade videoer direkte til bloggen, så det bliver nødt til at være i gennem youtube. Og hvis i har fulgt lidt med her på min blog, så ved i at jeg er fuldstændig lost i hele den der youtube verden. Det ligger så fjernt fra mig! Så jeg beklager den dårlige kvalitet, og at den ikke ser særlig “professionel” ud. Take it or leave it.
 traening-1


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer du i gang med træningen!