Om ikke at have for store forventinger til sig selv.

Slut med solarium!!!

For mit vedkommende har det været slut med solarium i nogle år. Det var da jeg blev lidt klogere på hvor farligt det egentlig var. Udover det, så ødelægger det også min hud. Så hvis jeg kan undgå at ligne en på 60 når jeg er 40, så vil jeg gerne det. Jeg er også ved at indse at os her i norden bare ikke er skabt til at skulle have solbrun hud. Dermed ikke sagt det ikke er flot at have farve på kroppen! For det er det bestemt. Og i den forbindelse skal jeg til at teste den her spray-tan fra Nordictan. Jeg skal lige gøre opmærksom på, at det her ikke er reklame for dem. Min kammerat har købt den, og turde ikke prøve den før jeg testede den. Jeg ville selvfølgelig gerne teste den da jeg så der ikke var alt muligt fis i den.
Den er nemlig helt fri for parfume og så er den svanemærket. Derfor turde jeg godt teste den, for jeg gider ikke have alt muligt ind i min hud, som er pisse usundt for mig og min krop. Kæmpe bonus ved den her, er også at den slet ikke lugter. Som i slet ikke! Det er også en af ulemperne ved selvbrunere, at de lugter. Men ikke den her!

En anden kæmpe bonus er at den her spraytan også er billig. Den er nemlig købt butikken “normal”. Så jeg går ud fra den ikke har været særlig dyr, da de jo har de skønneste priser i den butik. Jeg har glemt og spørge min kammerat hvad den kostede, men det kan i jo evt. selv tjekke i “normal”.

Her til morgen har jeg sprøjtet den i hovedet, og det skulle virke efter 4 timer. Så jeg er spændt på resultatet! Jeg beklager trætte øjne. Jeg er næsten lige vågnet da billedet er taget, og man skal selvfølgelig ikke have make-up på når man bruger selvbruneren.

img_0020 img_0023

   

2 kommentarer

 • Sofie

  Har du selvbruneren på, på de billeder du har lagt op på din instastory?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej
  Bruger den og den er super og effektiv men desværre lugter den😏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ikke at have for store forventinger til sig selv.