HER kan i se KUWTK i den bedste kvalitet overhovedet!

Få en god start på morgenen med TakeDaily!

Reklame for TakeDaily: Jeg føler mig som en heldig pige fordi jeg endnu en gang har forkælet min krop med TakeDaily vitamin piller. Grunden til jeg bruger lige netop “forkælet” er fordi jeg vitterligt har en følelse af at jeg forkæler min krop hver gang jeg har taget de her piller. Jeg føler mig på en eller anden måde sundere og stærkere. Jeg elsker at jeg giver min krop det den lige præcis har brug for. Jeg ved godt man kan spise sig til at få sine vitaminer. Men det kræver at jeg ved hvor meget, hvor lidt, og hvilket jeg præcis skal spise. Med de her vitamin piller ved jeg præcis hvad jeg får, hvor meget min krop har brug for, og hvad det er. Det er blevet en naturlig del af min morgenrutine at tage de her vitamin piller. Som nogle af jer ved, så drikker jeg et stort glas vand hver morgen. Derfor passer det perfekt at tage pillerne dertil. Det giver mig bare en virkelig god start på dagen for mig.
Det smarte er også at jeg kan tage vitamin pillerne med mig, hvis jeg skal på ferie, eller andet. Det er nemlig lavet sådan så man kan klippe dem ud af pakken, som kan ses på billedet længere nede. Det synes jeg er så smart!

For lige inden man køber den her pakke med vitamin piller, så skal man igennem nogle spørgsmål som er en slags rådgivning, så de/TakeDaily kan regne præcis ud hvad du har brug for. Fx. kommer spørgsmålet “hvor tit spiser du fed fisk om ugen – 0 gange, 1-2 gange, +3 gange”. Så skal man trykke på det felt som man synes passer til en. Og sådan forsætter det med en række spørgsmål, så de kan lave den bedste pakke til dig og dine behov.
Jeg har været så glad for den her vitaminpakke fra TakeDaily, at jeg også er ret sikker på du vil blive glad for den. Det er bare sådan en nem og dejlig løsning, til at få alt det din krop har brug for. Hvis du synes det lyder interessant, så kan du prøve at gå igennem spørgsmålene, og se hvilken pakke der passer bedst til dig HERINDE.

img_0508

Jeg kan give jer en rabatkode, så i får den første måned gratis. Derefter koster det 149 kr om måneden, og der er ingen binding. Rabatkoden hedder: AG2017 og gælder til d. 21-12-2017. Rabatkoden gælder kun nye kunder så har du ikke benyttet dig af TakeDaily endnu, så kan du bruge koden.

img_0512 img_0519

Læg mærke til hvordan man kan klippe i pakken, hvis man fx. skal ud og rejse. Hvilket jeg jo skal her d. 24! Det er simpelthen så smart at jeg kan tage dem med mig i min kuffert, uden det behøver at fylde det hele. Og på den her måde, kan jeg stadig forsætte min gode vane med at tage de her vitamin piller, selvom jeg er på ferie.

img_0358
img_0504

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER kan i se KUWTK i den bedste kvalitet overhovedet!