Sådan får jeg lange og fyldige vipper.

HER kan i se KUWTK i den bedste kvalitet overhovedet!

nup_177134_0001
JEPS… I læste rigtigt ladies. En ny verden åbnede sig for mig her til aften, og jeg tænkte jeg også vil åbne den for jer. Jeg vil først lige undskylde for alle de manglede indlæg. Jeg var syg i hele sidste uge, og fik det bedre i weekenden. Søndag morgen kom min influenza tilbage med 100 km/t. Jeg har vitterligt ikke kunne trække vejret de her dage, fordi jeg har hostet sig meget. Jeg hoster så meget at jeg er tæt på at brække mig. Det er så ubehageligt. Så de her dage har jeg desværre også været syg. Min hals er ved at brænde op, min kæreste får ikke noget søvn om natten fordi jeg hoster hele tiden, og jeg har hovedpine og en lille smule feber.
Anyways! Det er ikke det i er kommet ind for at læse går jeg stærkt ud fra!

For et par uger siden så jeg nogle reklamer på facebook om den her side, som viste keeping up with the kardashians. Det havde jeg selvfølgelig glemt alt om, indtil en veninde igår mindede mig om det. That’s what friends are for!
Jeg har før set det i den dårligste kvalitet ever, og har aldrig fattet hvorfor vi her Danmark ikke kunne se det! Men endelig.. ENDELIG er det her. Og der er iøvrigt også en masse andre lækkert derinde. Så hvis man er til reality som ikke er dansk, så er det altså derinde! Wuhhuuuu.

Det koster selvfølgelig nogle penge at se det. Hvilket er SÅ fair med mig, så længe jeg kan se mit KUWTK! Bare lige for at gøre det tydeligt for alle, så er det her altså ikke reklame for siden. Bare en søster der hjælper andre søstre! 😉
Jeg har vitterligt lige lagt det op på min instagram, at jeg så keeping up, og 5 minutter efter havde jeg fået 10 beskeder fra nogle af jer. Så derfor tænkte jeg at ligge det op på min blog, så alle kan se det!

Jeg håber jeres aften bliver lige så god som min nu! Linket er HERINDE piger.

maxresdefault

   

10 kommentarer

 • Olivia

  Er der tekster på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  TAK!! Endelig et sted jeg kan se real housewife od Beverly Hills 😀 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Der står i terms and conditions, at man kun kan bruge servicen i UK, Irland og Australien :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Det er ikke rigtigt. Jeg sidder og ser det jo 🙂 Og det er en lovlig side. Mange af de sider hvor man kan se KUWTK er ikke lovlige. Men det er den her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Er der mon tekster på ?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Kan det passe det kun er 49 kr pr måned og den første gratis? Er faldet over app’en for nogen dage siden Men vidste ikke om den var helt sikker 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg tror de koster 149 pr. måned 😀 Men den første måned er gratis ja!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg kan se anmendelserne er urtolig dårlige på trust pilot.. jeg ville ikke gøre det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får jeg lange og fyldige vipper.